Heath Ledger
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,643
- İsim
- Heath Ledger
Arkadaşlar Clubhouse'un android versiyonu olarak çıkan ve yerli bir uygulama olan "Mahal"in Kurucusu olan şahıs, yakın zamanda düzenli içerik üreticilerine para kazanma fırsatı yaratacaklarını, yeni bir gelir modeli oluşturduklarını söyledi. Eğer kendine bu konuda güvenen varsa şimdiden hem uygulamaya alışabilir hem de kendini uygulamada geliştirebilir. Ozan beyin yaptığı açıklamayı aşağıya koyuyorum
Ayrıca "Mahal"in ne olduğunu bilmiyorsan bu konuya bakabilirsin.
Forumda sürekli internetten nasıl para kazanabilirim tarzı konular açılıyor. Onlara hitaben ilerde iyi yerlere gelebileceğini düşündüğüm için paylaştım. İçeride Boş muhabbet eden de var ingilizce geliştiren de veya bilim teknoloji üzerine sohbet eden insanlar da var. Siz de girip bildiğiniz bir konu hakkında sohbet odası açıp bildiklerinizi başka insanlarla paylaşabilir veya öğrenmek istedikleriniz bir konu hakkında bir sohbet odası açıp o konu hakkında bilgili kişilerden bilgi alabilirsiniz. Bunu yaparken de eğer adamlar dedikleri gibi Para kazanma modeli oluşturabilirler ise belki siz de o para kazanan insanlardan olabilirsiniz.
Ayrıca "Mahal"in ne olduğunu bilmiyorsan bu konuya bakabilirsin.
Android - Yerli Clubhouse "Mahal"
Bugün sizlere yeni keşfettiğim bir uygulamadan bahsedeceğim. Bildiğiniz üzere Clubhouse uygulaması birden gündeme oturdu ancak android kullanıcıları bu uygulamaya erişemediği için(yasal olarak) uygulama bir anda o yakaladığı ivmeyi kaybetti. Android için bu tarz uygulamalara bakınırken "Yerli"...
forum.donanimarsivi.com
Forumda sürekli internetten nasıl para kazanabilirim tarzı konular açılıyor. Onlara hitaben ilerde iyi yerlere gelebileceğini düşündüğüm için paylaştım. İçeride Boş muhabbet eden de var ingilizce geliştiren de veya bilim teknoloji üzerine sohbet eden insanlar da var. Siz de girip bildiğiniz bir konu hakkında sohbet odası açıp bildiklerinizi başka insanlarla paylaşabilir veya öğrenmek istedikleriniz bir konu hakkında bir sohbet odası açıp o konu hakkında bilgili kişilerden bilgi alabilirsiniz. Bunu yaparken de eğer adamlar dedikleri gibi Para kazanma modeli oluşturabilirler ise belki siz de o para kazanan insanlardan olabilirsiniz.
Son düzenleme: