merhaba ben xiaomi note 9s kullanıyorum android 11 güncellemek istiyorum fakat herkes ayarlar>telefon hakında> sistem güncellemesi diyor ben telefon hakında bölümüne giryorum ve sistem güncellemesi yerini bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yanlış yere giriyosun çünkü bekle hemen açik li yorum sanamerhaba ben xiaomi note 9s kullanıyorum android 11 güncellemek istiyorum fakat herkes ayarlar>telefon hakında> sistem güncellemesi diyor ben telefon hakında bölümüne giryorum ve sistem güncellemesi yerini bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Henüz belirli bir tarih yok Haziran-Temmuz gibi gelebilir.çok teşekkür ederim nezaman gelir bi bilginiz varmı
ben zaten miu yu hep güncelliyorum sorun android 11 nasıl güncelicegim knk benim miu sürümü 12.0.4Yanlış yere giriyosun çünkü bekle hemen açik li yorum sanaAlıntıyı görüntüle
Telefon hakkında dan buraya tıkla sonra güncellemeleri kontrol et de sonra çıkan güncelleme yi indir güncelleme indikten sonra kur en geç 10 dk içinde telefon açılır eğer güncellenirken telefonu kapatırsan gg wp olur telefonun
Android 11 MIUI sürümü altında gelecek birşeu o yüzden oradan güncellenecek.ben zaten miu yu hep güncelliyorum sorun android 11 nasıl güncelicegim knk benim miu sürümü 12.0.4
ben zaten miu yu hep güncelliyorum sorun android 11 nasıl güncelicegim knk benim miu sürümü 12.0.4