Android Xiaomi kilidi olan bir telefonda custom rom atabilir miyim?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hesap şifremi bilmiyorum. kurtaramıyorum da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam da crdroid yükleyecektim ))):
Yükle şansını dene belki benim cihaz bozuktur

Teşekkür ederim. Peki hangi romu kurmalıyım sizce?
hocam bende de note 9s vardı eğer mi hesap şifresi istemiyorsa xiaomi.eu dan miui yükleyebilirsiniz oradaki miui romu daha güzel zamanında hard brick etmiştim bu telefonu çok seviyordum

Merhabalar. Redmi Note 9S kullanıyorum ve custom rom atmak istiyorum. Sıfırlayamıyorum çünkü xiaomi hesabı kilidi var ya da ona benzer bir şey. Ve o şifreyi bulamıyorum, değiştiremiyorum. custom rom atarsam o şifre beni zora sokar mı? Miui(yenı adıyla hyperos) kurmayacagım. Eğer sıkıntı yaratmazsa hangi romu kurabilirim?
(Yanlış yere açmış olabilirim konuyu)
Bootloader kilidi acik diyelim sense custom ROM attin bir sekilde lakin diyelimi begebmedin ve orjinale roma dondun dondugunde cihazda hesap kilidi oldugu icin hicbirsey yapamayacaksin ve Tek yapabilecegin surekli costum ROM defistirmek olucak daha da buyuk bir aoeun var ayrica burada bazi costum romlarda da hesap kilidi kaliyor orjinal roma donmesen hesap kilidi cikabikir karsina o yuzden dedim ilmaz diyen

Fanboyu oldum iyice ama los kurulabilir
Birkaç miui/hyperos aosp rom denedim en temiz çalışanı bence bu (x3 nfc ve f4 üzerinde)

Ayrıca cihazda google hesabı varsa onun da kurtarılması lazım gapps kurunca aosp romlar bile kitlenebiliyor

Geri