Android Xiaomi kilidi olan bir telefonda custom rom atabilir miyim?

Reaksiyon skoru
39
Merhabalar. Redmi Note 9S kullanıyorum ve custom rom atmak istiyorum. Sıfırlayamıyorum çünkü xiaomi hesabı kilidi var ya da ona benzer bir şey. Ve o şifreyi bulamıyorum, değiştiremiyorum. custom rom atarsam o şifre beni zora sokar mı? Miui(yenı adıyla hyperos) kurmayacagım. Eğer sıkıntı yaratmazsa hangi romu kurabilirim?
(Yanlış yere açmış olabilirim konuyu)

Merhabalar. Redmi Note 9S kullanıyorum ve custom rom atmak istiyorum. Sıfırlayamıyorum çünkü xiaomi hesabı kilidi var ya da ona benzer bir şey. Ve o şifreyi bulamıyorum, değiştiremiyorum. custom rom atarsam o şifre beni zora sokar mı? Miui(yenı adıyla hyperos) kurmayacagım. Eğer sıkıntı yaratmazsa hangi romu kurabilirim?
(Yanlış yere açmış olabilirim konuyu)
BL kilidi açtıysan herhangi bir rom yükleyebilirsin

Hesap kilidinin romla alakası oldugunu dusunmuyorum ama yine de diğer kullanıcılar da onay verirse olur derlerse custom rom atacagım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum acık mı nasıl ogrenecegım?
Telefonu başlatırken kilit açılma ibaresi geliyorsa BL kilidin açıktır yada gelişmiş seçeneklerden mi kilit durumuna bak

hocam istediğin romu atarsın hyperosta atarsın ama bir yerden sonra miui ve hyperos romlarında sıkıntı oluyor hesap şifresi istiyor bende öyle olmuştu en azından ama onun dışındaki romlar sorunsuz atılır

Teşekkür ederim. Peki hangi romu kurmalıyım sizce?
Customlar çok sıkıntılı diğer cihazımda crdroid yüklemiştim sıkıntılıydı miui hesap şifreni bilmiyorsan miui atman kötü olabilir

Customlar çok sıkıntılı diğer cihazımda crdroid yüklemiştim sıkıntılıydı miui hesap şifreni bilmiyorsan miui atman kötü olabilir

Evet hesap şifremi bilmiyorum. kurtaramıyorum da.

tam da crdroid yükleyecektim ))):

Geri