Arama sonuçları: *

1. ThorJ

Android Oppo A5 2020 custom rom nasıl kurabilirim ve ne kurmalıyım?

Redmi Note 8 ile hemen hemen aynı özellikler. Ancak sorun şu ki Oppo ve Realme cihazlar için portlanmış fazla ROM yok ve olanlar da Unofficial ROM'lar. GPL lisansları dahi yok. Yine kurulursa bir problem olmaz. ROM yüklemek için ise elimizde CorvusOS, LineageOS ve OxygenOS portu var. Hangisini...
  2. ThorJ

Android Poco x3 pro miui 13 şarj çabuk bitiyor

MIUI 13'de ciddi sorunlar yok. AOSP ROM'a göre tabi daha hızlı gidecek çünkü AOSP bomboş. Doğal olarak daha hızlı ve uzun pil performansı olacak. Ama yükseltme yaptıktan sonra anormal şeyler olabiliyor. Fastboot metodu ile sıfırdan kurulum ile daha iyi olabilir. Hint ROM'u deneyebilirsiniz.
  3. ThorJ

LG G3 root atamıyorum android 11

Sizin önce TWRP atmanız lazım. BL kilidi açık mı cihazın?
  4. ThorJ

LG G3 root atamıyorum android 11

O cihaza portlanan son stabil Magisk sürümü kaç bilmiyorum ama kernel olarak Magisk haricindekiler gitmez o telefona. Fazlası yorar cihazı, zaten eski cihaz. Aşağıda anlatacağım işlemi yapmadan önce yedek almanız çok önemli...
  5. ThorJ

Eski telefon Android 12 kuracağım

Uyumlu port edilmiş GSI ROM bulunuyorsa kurabilirsiniz fakat LG cihazlarda ROM kurmanın bir hayli riskli ve meşakkatli olduğunu belirtmem lazım. Özellikle UsU metodundan sonra Bootloop sorunu yaşayanlar çok fazla. Ayrıca şimdi baktığımda da cihaz için Official bir Android 12 sürümü yok. (Zaten...
  6. ThorJ

Redmi 9C MIUI 12.5 sürümünü nasıl yükleyebilirim

Mi Flash rehberimle yükleyebilirsiniz, buyrun. https://forum.donanimarsivi.com/konu/mi-flash-tool-ile-eski-miui-sueruemlerine-nasil-gecis-yapilir.474449/
  7. ThorJ

Xiaomi miui 12.5.5.0 indireyim mi ?

O telefonda sorun çıkartıyordu yanlış hatırlamıyorsam, bir arkadaşımda da vardı. Size kalmış. 1640280044 Batarya sabit ama, pil tüketimi fazla..
  8. ThorJ

Xiaomi miui 12.5.5.0 indireyim mi ?

Cihaz modeline göre değişir. Bence indirmesin. Her şey arayüz mü? :D Bazı telefonların bataryası 1 saat gidiyor o güncellemeden sonra. İyi bir telefonu varsa indirebilir ama orta-giriş segment telefonlarda sıkıntı yaratıyor.
  9. ThorJ

Android Android telefondan ingilizce konuşma sesleri geliyor.

Engelli modu ya da Google Asistan falan açık değilse, normal bir durum değil bence.
  10. ThorJ

Rootsuz cihazım Rootlu gözüküyorsa ne yapmalıyım?

Pek bağlantısı yok ama yıllar önce Casper bir tabletim vardı. Onda da bazı uygulamalarda root var diyordu. Ama Root Checker'dan baktığım zamanda Rootsuz gözüküyordu. Aynı sorunu yıllar önce Via E1'de de görmüştüm. Casper'ın genel sorunu olsa gerek..
  11. ThorJ

Modding ̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

Root'u silebilirsin evet.
  12. ThorJ

Galaxy tab e başırılı bir şekilde viperos kurdum fakat sıfırlanmıyor?

Odin ile atmanız gerek ve Samsung ADB sürücülerini kurmanız lazım. BL kilidi açıksa direkt flash yapması lazım zaten.
  13. ThorJ

Eğer olsa direkt oradan işlem yapardınız.
  14. ThorJ

Recovery var mı cihazınızda? (TWRP vs.)
  15. ThorJ

Android Eski Telefona Uygulama Yüklenmiyor

Google Play'in verilerini ve önbelleğini temizler misiniz? Olması lazım bu şekilde.
  16. ThorJ

Android Mi Flash Tool ile Eski MIUI sürümlerine nasıl geçiş yapılır?

Kilit açmadan bunların hiçbirisini gerçekleştiremezsiniz. İlk kilidi açmanız gerek.
  17. ThorJ

Kilit açıksa şimdi de yapabilirsin.
  18. ThorJ

Fastboot olması lazım. Cihaz ne ona göre uygun ROM'u bulalım. 1638985904 Ayrıca Bootloader kilidi açık değil mi?
  19. ThorJ

Merhaba arkadaşlar, Özellikle MIUI 12.5 ve MIUI 12 güncellemesinden sonrasında cihazında pil ve performans sorunları yaşayan kullanıcılar için, bu rehberi hazırlamaya karar verdim. Bu basit rehber sayesinde kullanıcılar cihazlarının ilk lansman sürümlerine (MIUI 9-10 dahil olmak üzere) geri...
Top Bottom