Neler Yeni

Android Poco x3 pro miui 13 şarj çabuk bitiyor

PffPanda

80+ Bronze
Ne zaman herhangi bir uygulamada bir dosya indirsem yada dosya yazsam şarjı aşırı fazla düşürüyor . Mesela play storedan sadece pubg mobile indirmem 5 dakikamı ve 4 şarjımı götürdü . Spotifyda playlist indirdim . O da ortalama yarım saat sürdü onda da 10 şarjımı yedi . Önceden bu böyle değildi bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım eder misiniz? Mi flash tool ile yeni yazılımda yükledim ama durum malum hala aynı .

DeH$et

80+ Silver
@ThorJ yeni güncellemelerde pil kullanım süresinin kısaldığı gibi bir şey söylemişti diye hatırlıyorum. Kendisi daha iyi bilir.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Aynı telefonu ve MIUI13 ü kullanıyorum. Şarj gidişi MIUI12 ye göre çok daha az, bence sizin kullandığınız uygulamalar veya bataryanız ile probleminiz olabilir.

PffPanda

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı telefonu ve MIUI13 ü kullanıyorum. Şarj gidişi MIUI12 ye göre çok daha az, bence sizin kullandığınız uygulamalar veya bataryanız ile probleminiz olabilir.
Aosp romda kesinlikle bir sorun yapmadı . Ve miui 12 ye göre şarjı bende de çok daha az gidiyor ancak internet işin içine girdiği zaman baya bir çabuk bitiyor ilginç şekilde .
Mesaj otomatik birleştirildi:

1647613405763.png

@Musa Dinç çok komik bir insansınız . Yaşınıza veriyorum .

@ThorJ yeni güncellemelerde pil kullanım süresinin kısaldığı gibi bir şey söylemişti diye hatırlıyorum. Kendisi daha iyi bilir.
Ama bir şey indirmiyor ve internet ile fazla ilgilenmiyorken şarjım gayet güzel gidiyor . Ve miui 12.5 te bu sorun yoktu .

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Aosp romda kesinlikle bir sorun yapmadı . Ve miui 12 ye göre şarjı bende de çok daha az gidiyor ancak internet işin içine girdiği zaman baya bir çabuk bitiyor ilginç şekilde .

Ama bir şey indirmiyor ve internet ile fazla ilgilenmiyorken şarjım gayet güzel gidiyor . Ve miui 12.5 te bu sorun yoktu .
Geliştirici seçenekleri/"Ağ" bölümü/ Wi-Fi taramasını daraltma, seçeneğini aktif edip tekrar dener misiniz?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Etkin ettim ve bir tane oyun indirdim 1 dakikamı almadı ancak 170 mah bataryamı tüketti .
Tarayıcıdan herhangi bir dosyayı indirmeyi deneyin eğer olmazsa müşteri hizmetleri ile konuşun. Ben böyle bir problem yaşamıyorum ve x3 Pro için belirlenmiş bir hata da değil, garip...

Musa Dinç

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
@Musa Dinç çok komik bir insansınız . Yaşınıza veriyorum .

Yaş mı? BÜyüklerine bu şekilde mi hitap ediyorsun? Ailen sana hiç edep adap öğretmemiş belliki.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
MIUI 13'de ciddi sorunlar yok. AOSP ROM'a göre tabi daha hızlı gidecek çünkü AOSP bomboş. Doğal olarak daha hızlı ve uzun pil performansı olacak. Ama yükseltme yaptıktan sonra anormal şeyler olabiliyor. Fastboot metodu ile sıfırdan kurulum ile daha iyi olabilir. Hint ROM'u deneyebilirsiniz.

PffPanda

80+ Bronze
Yaş mı? BÜyüklerine bu şekilde mi hitap ediyorsun? Ailen sana hiç edep adap öğretmemiş belliki.
Adamına göre muamelemiz var :) .

MIUI 13'de ciddi sorunlar yok. AOSP ROM'a göre tabi daha hızlı gidecek çünkü AOSP bomboş. Doğal olarak daha hızlı ve uzun pil performansı olacak. Ama yükseltme yaptıktan sonra anormal şeyler olabiliyor. Fastboot metodu ile sıfırdan kurulum ile daha iyi olabilir. Hint ROM'u deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederim bir deneyelim bakalım ama 8-9 defa zaten fastboot rom atmıştım

Musa Dinç

80+ Bronze
Adamına göre muamelemiz var :) .

Teşekkür ederim bir deneyelim bakalım ama 8-9 defa zaten fastboot rom atmıştım
Adamına göre ha ? Bu ne ergen tripleri kardeşim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,969
Üyeler
168,066
Son üye
Caner7.
Top Bottom