Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

IOS 17 TANITIM YAYINI BAŞLADI! 😲 - WWDC 2023

benim iphone 8 in ölme vakti geldi demek, kaç yıl daha götürür?
  2. RevenKalr

Procreate alınır mı?

Ben de sınava seneye gireceğim, bu sene bir kaç aksaklık oldu. Umarım istediğiniz bölüme gidersiniz hocam. Hayırlı olsun şimdiden 1685214253 Hayırlı geceler hocam.
  3. RevenKalr

Procreate alınır mı?

hocam 3. yazdığım @Zechion içindi
  4. RevenKalr

Procreate alınır mı?

pardon hocam notability yazmışım :D Colla note olacaktı 1685213589 kaleler nedir hocam 1685213620 Bu arada hocam amacınız sadece soru çözmekse orijinal kaleme ihtiyacınız yok boşa masraf olur
  5. RevenKalr

Procreate alınır mı?

yani yumuşak değil hocam bildiğimiz plastik, sert yani 1685212231 Çalışıyorsa normal pencil dan bir farkı kalmaz o zaman 1685212778 Hocam ben hem çizim hem de yks için kullanıyorum tableti, internette çoğu test kitabını bulabilmek çok güzel bir şey ve defter olarak da kullanmak çok hoş. büyük...
  6. RevenKalr

Procreate alınır mı?

Hocam sadece basit düzeyde çiziyorsanız olur tabii ki ama yan tutunca o kalem hissini vermesini falan kullanıyorum ben, ileride ciddi düşünürseniz bi elma kalemi alırsınız :) 1685211952 Bunların eğim sensörü çalışmıyor diye duymuştum
  7. RevenKalr

Procreate alınır mı?

karışık değil, ben de öylesine karalıyordum yeni ipad 9 aldım ve procreate aldım nays ile, 2-3 aydır çiziyorum baya sarıyor. Apple pencilın varsa daha da bi güzel oluyor tabii ki :)
  8. RevenKalr

iPad'den Minecraft oynama

Mcafee 1682795146 Android de 25 TL ye almıştım ama şu an ne yazıkki hem tabletim hem telefonum ios :D umarım android telefona geçiş yaparım tekrardan
  9. RevenKalr

Ona dikkat etmedim hocam, ben denemek için indirmiştim zaten oynayacak olursam alırım oyunu; Öncede virüsden dolayı tüm hesaplarım gitmişti korkuyorum hafiften
  10. RevenKalr

Hocam virüs taraması yaptığımda bir yazılım bulundu diyor, sildim uygulamayı ne olur ne olmaz
  11. RevenKalr

Güvenli internet profilini iptal ettirin hocam 1682794700 Şuna izin verdim hocam
  12. RevenKalr

Yok hocam, tabletin ayarlarda izinler yerinden bir şey açmamı istedi onu açtım
  13. RevenKalr

Hocam vpn falan hiç bir şey kullanmadım 2dk da indirdim şu an oynuyorum @neurox bir şey sorucam, china falan bir şeyler dedi izin verdim. Virüs bulaştırır mı? bir de tablette durur mu site çökerse falan oyun gider mi?
  14. RevenKalr

Oldu hocam, şu an dünya kuruluyor bakalım
  15. RevenKalr

tabi
  16. RevenKalr

deniyorum
  17. RevenKalr

Ne hocam? Bende de ipad var ama mobil mc alacağıma pc dekini alırım diyordum
  18. RevenKalr

Nays ile app store dan ürün aldım iade gelmedi

Geldi hocam, bu sabah
  19. RevenKalr

Okudum zaten, ama başka bir sorum da vardı :/
  20. RevenKalr

ama ödeme kısmında appstore yazmıyor bir de %20 ödeme gelip gelmeyeceğiyle ilgili bir şey gelmedi o yüzden sordum
Top Bottom