Neler Yeni

Procreate alınır mı?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Naysla alacağım. 240TL ye geliyor ama öyle profesyonel bir çizimci değilim. Kafama göre araba falan çiziyorum. Bir şeyler karalıyorum. Şimdi de iPad 9 aldım. iPad‘dan da çizeyim diyorum ama 240TL vereyim mi? Bu uygulama çok mu karışık kullanabilir miyim?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Naysla alacağım. 240TL ye geliyor ama öyle profesyonel bir çizimci değilim. Kafama göre araba falan çiziyorum. Bir şeyler karalıyorum. Şimdi de iPad 9 aldım. iPad‘dan da çizeyim diyorum ama 240TL vereyim mi? Bu uygulama çok mu karışık kullanabilir miyim?
karışık değil, ben de öylesine karalıyordum yeni ipad 9 aldım ve procreate aldım nays ile, 2-3 aydır çiziyorum baya sarıyor.
Apple pencilın varsa daha da bi güzel oluyor tabii ki :)

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
karışık değil, ben de öylesine karalıyordum yeni ipad 9 aldım ve procreate aldım nays ile 2-3 aydır çiziyorum baya sarıyor.
Apple pencilın varsa daha da bi güzel oluyor tabii ki :)
Apple pencilin yan sanayisi var olur mu 🤠

Zechion

80+ Silver
Hocam önerir misiniz şuan sizdeki modeli ? Yakında Ipad almayı düşünüyorum fakat kalemini daha sonra alacağım. Onun yerine yan sanayi bir kalem almayı düşünüyorum o süreç içerisinde. Sadece PDF ile soru çözeceğim.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam önerir misiniz şuan sizdeki modeli ? Yakında Ipad almayı düşünüyorum fakat kalemini daha sonra alacağım. Onun yerine yan sanayi bir kalem almayı düşünüyorum o süreç içerisinde. Sadece PDF ile soru çözeceğim.
güzel. şarjı falan iyi gidiyor. Eğim sensörü falan da var. F/p bence

Zechion

80+ Silver

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam sadece basit düzeyde çiziyorsanız olur tabii ki ama yan tutunca o kalem hissini vermesini falan kullanıyorum ben, ileride ciddi düşünürseniz bi elma kalemi alırsınız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunların eğim sensörü çalışmıyor diye duymuştum

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sadece basit düzeyde çiziyorsanız olur tabii ki ama yan tutunca o kalem hissini vermesini falan kullanıyorum ben, ileride ciddi düşünürseniz bi elma kalemi alırsınız :)

Bunların eğim sensörü çalışmıyor diye duymuştum
Bende çalışıyor. Basınç sensörü var mı tam anlayamadım. Hocam birde sizin kalem orijinalse kalemin ucu yumuşak mı? benim kalemin ucu sert.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bende çalışıyor. Basınç sensörü var mı tam anlayamadım. Hocam birde sizin kalem orijinalse kalemin ucu yumuşak mı? benim kalemin ucu sert.
yani yumuşak değil hocam bildiğimiz plastik, sert yani

Çalışıyorsa normal pencil dan bir farkı kalmaz o zaman

Hocam ben hem çizim hem de yks için kullanıyorum tableti, internette çoğu test kitabını bulabilmek çok güzel bir şey ve defter olarak da kullanmak çok hoş. büyük ihtimalle üni de defter olarak kullanırım fakat şuan yaşıtlarımın kanları hızlı aktığı için tablete zarar verecek potansiyelde çok fazla insan var.
Android tablet almaktansa apple ı tercih etmemin sebebi de içinde ki uygulamalar ve procreate oldu, evet androidlerin ekranı falan daha güzel oluyor ama ipados açık ara daha kullanışlı bence.
Bu arada alırsanız haber vereyim goodnotes gibi uygulamalara para vermektense Colla note kullanın. Hem ücretsiz hem de şu ana kadar hiç bir eksiğini hissetmedim.

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yani yumuşak değil hocam bildiğimiz plastik, sert yani

Çalışıyorsa normal pencil dan bir farkı kalmaz o zaman

Hocam ben hem çizim hem de yks için kullanıyorum tableti, internette çoğu test kitabını bulabilmek çok güzel bir şey ve defter olarak da kullanmak çok hoş. büyük ihtimalle üni de defter olarak kullanırım fakat şuan yaşıtlarımın kanları hızlı aktığı için tablete zarar verecek potansiyelde çok fazla insan var.
Android tablet almaktansa apple ı tercih etmemin sebebi de içinde ki uygulamalar ve procreate oldu, evet androidlerin ekranı falan daha güzel oluyor ama ipados açık ara daha kullanışlı bence.
Bu arada alırsanız haber vereyim goodnotes gibi uygulamalara para vermektense notability kullanın. Hem ücretsiz hem de şu ana kadar hiç bir eksiğini hissetmedim.
Hocam procreate yi aldım. Notability paralı diye biliyorum. Goodnotes 5 almıştım. Dershanede kullanacağım. Bu arada procreatenin kaleleri çok kalın anlamadım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam procreate yi aldım. Notability paralı diye biliyorum. Goodnotes 5 almıştım. Dershanede kullanacağım. Bu arada procreatenin kaleleri çok kalın anlamadım
pardon hocam notability yazmışım :D Colla note olacaktı

kaleler nedir hocam

Bu arada hocam amacınız sadece soru çözmekse orijinal kaleme ihtiyacınız yok boşa masraf olur

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
pardon hocam notability yazmışım :D Colla note olacaktı

kaleler nedir hocam

Bu arada hocam amacınız sadece soru çözmekse orijinal kaleme ihtiyacınız yok boşa masraf olur
soru ve not almak. Arada bir şey çizmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom