ne yazılımı buldu?Hocam virüs taraması yaptığımda bir yazılım bulundu diyor, sildim uygulamayı ne olur ne olmaz
ne yazılımı buldu?Hocam virüs taraması yaptığımda bir yazılım bulundu diyor, sildim uygulamayı ne olur ne olmaz
Ona dikkat etmedim hocam, ben denemek için indirmiştim zaten oynayacak olursam alırım oyunu; Öncede virüsden dolayı tüm hesaplarım gitmişti korkuyorum hafiftenne yazılımı buldu?
virüs taramasını neyden yaptın ben indirdim oynadım sıkıntı yoktuOna dikkat etmedim hocam, ben denemek için indirmiştim zaten oynayacak olursam alırım oyunu; Öncede virüsden dolayı tüm hesaplarım gitmişti korkuyorum hafiften
50 TL iken almıştım.Bilgisayarda paraya kıyıp aldım. Tablete de almak istemiyorum ama dışarıdayken falan oynamak istiyorum. İlla 150₺ verip AppStore'den mi almam lazım? Oynamanın başka yolu yok mu?
Mcafeevirüs taramasını neyden yaptın ben indirdim oynadım sıkıntı yoktu
Android de 25 TL ye almıştım ama şu an ne yazıkki hem tabletim hem telefonum ios50 TL iken almıştım.
2500 tl ye ipad kaçıncı nesil alınır?İpados 15ti güncellemedim
Hocam elimde samsung tab a 8 2019 var android 11 yüklüİpad air 2 bulabilirsin. İpad 5 veya 6 bulabilirsin ama bunlar biraz eski. Donma kasma yaşabilirsiniz
topstore varsa dene indirmeyiİpados 15ti güncellemedim
ipad air 2 2014te çıktı. ipad 6 ise 2018 de çıktı. normalde donma kasma olmaz ama eski modellerde oluyor. bende ipad mini 3 vardı. çok donuyordu.Hocam elimde samsung tab a 8 2019 var android 11 yüklü
İpad dediğimde donma kasma olmaz diye bilirim nedenki