hocam oynamanın yolu varBilgisayarda paraya kıyıp aldım. Tablete de almak istemiyorum ama dışarıdayken falan oynamak istiyorum. İlla 150₺ verip AppStore'den mi almam lazım? Oynamanın başka yolu yok mu?
free box co sitesine giriyosun safariden ve aşşağıda minecraft var ona gir indirHocam eskiden vardı ama kaldırılmış sanki
Ne hocam? Bende de ipad var ama mobil mc alacağıma pc dekini alırım diyordumhocam oynamanın yolu var
anlattımNe hocam? Bende de ipad var ama mobil mc alacağıma pc dekini alırım diyordum
deniyorumanlattım
Hocam benim İnternet girmedi. Vpn leyle indirmek gerekir o da baya uzun sürer. Alacaz sanırımfree box co sitesine giriyosun safariden ve aşşağıda minecraft var ona gir indir
Olursa yazar mısındeniyorum
tabiHocam benim İnternet girmedi. Vpn leyle indirmek gerekir o da baya uzun sürer. Alacaz sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olursa yazar mısın
deniyorum
ben indirdim oynadım şahsen reklam çıkıyor dikkat edin yanıltmasınHocam benim İnternet girmedi. Vpn leyle indirmek gerekir o da baya uzun sürer. Alacaz sanırım
Olursa yazar mısın
Oldu hocam, şu an dünya kuruluyor bakalımben indirdim oynadım şahsen reklam çıkıyor dikkat edin yanıltmasın
@RevenKalr oldu mu
sunuculara girilmiyordu galiba denediğimde denersinOldu hocam, şu an dünya kuruluyor bakalım
internet ne?Hocam benim İnternet girmedi. Vpn leyle indirmek gerekir o da baya uzun sürer. Alacaz sanırım
Olursa yazar mısın