Arama sonuçları: *

1. HABAR

Unity Gökyüzü Nasıl Değiştirilir?

Yararlı rehber. Elinize sağlık hocam.
  2. HABAR

Udemyden Unity için detaylı sıfırdan profesyönele hangi eğitim setini almalıyım?

Eğitim setlerine para vermeyi mantıklı bulmuyorum. YouTube'da mükemmel eğitimler var. Bkz: Brackeys, Blackthornprod, Imphenzia, Chris' Tutorials...
  3. HABAR

Unity Hata Veriyor ?

Kolay gelsin. Soru sormayı öğrenin öncelikle.
  4. HABAR

Unity Hata Veriyor ?

Böyle soru sorulmaz, ne aldığınız hataya dair bir ekran görüntüsü var ne de yazdığınız scriptleri kod içinde atmışsınız. Bunları alalım.
  5. HABAR

Yazılım I nereden öğrenebilirim

Udemy'den parayla kurs almayın. Youtube'da, BTK Akademi'de sayısız kurs var. Büyük bir çoğunluğu da kaliteli. Öncelikle hangi alanda ilerlemek istediğinize bakmanız gerekiyor.
  6. HABAR

Oyun Yapmak İstiyorum Ancak Aklımda Sorular Var

Doğru olanı yapmışsınız. Derslerinizi ihmal etmemeye bakın.
  7. HABAR

HANGİ PROGRAMDAN SPİDERMAN TASARIMI YAPABİLİRİM?

GIMP ve Krita tavsiye ederim. Nereden öğreneceğinize gelirsek de, Chris' Tutorials tavsiye edebilirim. YouTube'da aratın, çıkar zaten bir şeyler.
  8. HABAR

Bir Şirket Nasıl Kurulur?

Oyun için şirket mi kuracaksınız? Önce oyunlarınızı çıkarın, ücretsiz platformlardan başlayın. itch.io gibi. Ondan sonra şirketi de kurarsınız. 18 yaşından küçükler için biraz zor oluyor, biz de ekibimizdeki arkadaşımın 18'ine girmesini bekliyoruz mesela, ağustos ayında 18 olacak.
  9. HABAR

Oyun Yapmak İstiyorum Ancak Aklımda Sorular Var

Son durum nedir hocam?
  10. HABAR

unity öğrenmek istiyorum

YouTube'dan birkaç tane oynatma listesi paylaşayım. https://www.youtube.com/playlist?list=PLKgMP2akvEgNPailbXXeBsmtuAQIO73sB https://www.youtube.com/playlist?list=PLBIb_auVtBwCKQk6blxNPYC5GEuaC4DGm https://www.youtube.com/playlist?list=PLBIb_auVtBwBkYGKni2wKHGVFP5b4pVwj...
  11. HABAR

Steam'de oyun yayınlamak hakkında temel bilgiler (Rehber)

Biz ödemeyi yaptık, ekip arkadaşlarımdan biri ağustos ayında 18'ini devirecek, vergi gibi durumlarla daha kolay uğraşabilmek için onu bekliyoruz bakalım :)
  12. HABAR

Oyunlarımızı Anlattığımız Platformlar

Yeni gelişme:
  13. HABAR

İndirmeye ve görülen reklam sayısına bağlı bir algoritması var, sadece indirme ile para kazanılmıyor.
  14. HABAR

Amaç vurulmamak denebilir aslında. :) O ilk oyunumuzdu, biraz acemilik oldu diyebilirim. :)
  15. HABAR

Bilmiyorum aslında, biraz da şans işi diyelim. :) Benim de iyi bir bilgisayarım yok, i3 380M işlemci kullanıyorum. Bu arada, oyunumuzu Play Store'da yayınlamak için girdileri yaptık, onay sürecinden çıkamadı, tekrar gönderdik, yarın yayında olacak yeni oyunumuz.
  16. HABAR

Evet, üç kişilik bir ekibimiz var. Takımı nereden kurduk, şöyle söyleyeyim, üçümüz aynı okluda, ikimiz aynı sınıftayız, okulumuzdaki bu alanlara ilgili olan sayılı kişilerden olunca birbirimizi bulmak zor olmadı. :) Duyuru: Bu hafta içinde Play Store'daki dördüncü oyunumuzu yayınlayacağız...
  17. HABAR

2 Haziran :)
  18. HABAR

En son gelişmeyi buradan paylaşmış olayım.
  19. HABAR

Evet, daha "yeniyetme" olmamızdan kaynaklı, yeni oyunlarımız daha özenli olacak. :) Teşekkür ederim.
  20. HABAR

Karakter tasarımlarını hazır satan siteler var, ücretsiz de vardır herhalde. Play Store'da geliştirici hesabı açmak için bir defalığına mahsus 25 dolar ödemek gerek.
Top Bottom