Neler Yeni

Udemyden Unity için detaylı sıfırdan profesyönele hangi eğitim setini almalıyım?

FTHZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
FTH
Merhaba ben unity üzerinden sıfırdan profesyönele bir eğitim almak istiyorum yazılıma biraz yatkınlığım var arduino filam yapıyorum fakat oyun geliştiricisi olmak istiyorum ve udemy üzerinden unity için bir eğitim seti almak istiyorum en kaliteli en iyi set nedir sıfırdan profesyönele kendi mobil ve bilgisayar oyunumu yapacak düzeye getirebilecek bir set olursa mükemmel olur cevaplarınızı bekliyorum...

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Bir kişinin en iyi eğitim seti hangisinin olduğunu bilebilmesi için tüm eğitim setlerini satın almış, denemiş ve biliyor olması gerekir.

Aramızda o kadar çok parası olan birisinin olduğunu düşünmüyorum.

Gelecek olan tavsiyeler tamamen subjektif olacaktır. Kendi iç güdülerine güveneceksin biraz da.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Eğitim setlerine para vermeyi mantıklı bulmuyorum. YouTube'da mükemmel eğitimler var. Bkz: Brackeys, Blackthornprod, Imphenzia, Chris' Tutorials...

Kesinlikle başlaman gereken yer udemy değil, öncelikli tavsiyem learn.unity.com üzerindeki başlangıç seviyedeki tutorial ları bitir. Daha sonra yine learn.unity 'de bulunan Junior Path'e başlaman kendini geliştirmen için inanılmaz bir kaynak olacaktır. Eğer ki bu kursları izlerken anlamadığın konular olursa bunları youtube (özellikle Brackeys) üzerinde aratmanı tavsiye ederim. Aynı konuyu farklı kaynaklardan dinlemek daha iyi kavramana yardımcı olabilir. Zaten bu söylediğim kursları bitirmen en hızlı haliyle 1 ayı bulacaktır, (ve bitirdiğinde minik oyunlar yapabileceksin), daha sonrasında ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan intermediate kursları udemy'den bulabilirsin. İyi çalışmalar (y)

Top Bottom