unity ile 2D başlaMerhabalar ben 13 yaşındayım. Bilgisayar oyunları ve yazılımlara uzun zamandır ilgim var. Artık bu ilgimi işe yarayacak bir şeye dönüştürmek istiyorum. Oyun yapmak istiyorum ama şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Unity üzerinden mobil oyun yapmak üzerine fikirlerim var. Kodlama dili öğrenmek zorunda mıyım? Zorundaysam hangilerini önerirsiniz? Bir keresinde Python öğrenme işine kalkışmıştım ama nedense programa sayı tanımlayamıyordum sayı yazdığımda hata veriyordu uzun süre neden olduğunu araştırdım ama nedenini bulamadım bu yüzden pythondan soğudum ve uzun süre bu konuları unuttum. Tekrar başlamak istiyorum ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Unity başlangıç için daha iyi olur. Lakin Unity'den UE4'e geçtiğinde zorlanabilirsin. Şahsen ben baya zorlanmıştım ama alışıyorsun bir süre sonra.İngilizcem iyi okuduğumu anlarım. Unity mi önerirsiniz Unreal Engine mi?
İngilizcenin iyi olması lazım bence önce unityden başla 2 3 tane oyun yap ve kendini geliştir.Merhabalar ben 13 yaşındayım. Bilgisayar oyunları ve yazılımlara uzun zamandır ilgim var. Artık bu ilgimi işe yarayacak bir şeye dönüştürmek istiyorum. Oyun yapmak istiyorum ama şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Unity üzerinden mobil oyun yapmak üzerine fikirlerim var. Kodlama dili öğrenmek zorunda mıyım? Zorundaysam hangilerini önerirsiniz? Bir keresinde Python öğrenme işine kalkışmıştım ama nedense programa sayı tanımlayamıyordum sayı yazdığımda hata veriyordu uzun süre neden olduğunu araştırdım ama nedenini bulamadım bu yüzden pythondan soğudum ve uzun süre bu konuları unuttum. Tekrar başlamak istiyorum ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Doğru olanı yapmışsınız. Derslerinizi ihmal etmemeye bakın.Bu sene 8.sınıfa geçeceğim için liseye ertelemeye karar verdim