Evet, daha "yeniyetme" olmamızdan kaynaklı, yeni oyunlarımız daha özenli olacak.Tüm oyunlarına baktım ama grafik tasarıma biraz daha önem verin ve renk uyumsuzluğu gördüm. Bunlara dikkat et bence.
Başarılarınızın devamını dilerim
2 Haziran
Evet, üç kişilik bir ekibimiz var.Benim sormak istediğim bir soru var, belki cevap vermiş olabilirsin ama vaktim olmadığı için konunun tamamını okuyamadım.
Takım halinde misiniz? Takımsanız kaç kişisiniz ve bir takımı nereden buldun/kurdun vs.
Vay be, benim de vardı meraklı arkadaşlarım ama kim varsa biri Amerika'ya bile gitti. Geriye bir arkadaşım kaldı onun da iyi bir bilgisayarı yokEvet, üç kişilik bir ekibimiz var.
Takımı nereden kurduk, şöyle söyleyeyim, üçümüz aynı okluda, ikimiz aynı sınıftayız, okulumuzdaki bu alanlara ilgili olan sayılı kişilerden olunca birbirimizi bulmak zor olmadı.
Duyuru:
Bu hafta içinde Play Store'daki dördüncü oyunumuzu yayınlayacağız! Beklemede kalın.
Bilmiyorum aslında, biraz da şans işi diyelim. Benim de iyi bir bilgisayarım yok, i3 380M işlemci kullanıyorum.Vay be, benim de vardı meraklı arkadaşlarım ama kim varsa biri Amerika'ya bile gitti. Geriye bir arkadaşım kaldı onun da iyi bir bilgisayarı yok
Neyse, başarılarınız devamını dilerim!
Amaç vurulmamak denebilir aslında. O ilk oyunumuzdu, biraz acemilik oldu diyebilirim.Hocam ben ilk oyunun mantığını anlamadım.
Yeşil ekranda uzay gemimsi şeyi sürüyorum direk üzerime gelip öldürüyorlar beni.
Lazer ile patlatmaya çalışıyorum, biri ölüyor diğeri hemen üzerime atlıyor.
Amaç ne tam olarak, kaçmak mı saldırmak mı?