Arama sonuçları: *

1. Sir Alex Ferguson

Unreal engine öğrenmek istiyorum

C++ öğrenmende fayda var.
  2. Sir Alex Ferguson

BTK Akademi hangi kursu seçmeliyim

Sanırım sağdaki Unity için başlangıç soldaki ise Unity ile oyunları yapmak için.
  3. Sir Alex Ferguson

Nasıl oyun yapılır‎?

Bende uzaya gidecektim daha Erzurum'dan uzağa gidemedim kader..
  4. Sir Alex Ferguson

Nasıl oyun yapılır‎?

Doğrudur hocam, ben sadece örnek verdim kendisinin yapması 10 yıl falan sürer zaten.
  5. Sir Alex Ferguson

Nasıl oyun yapılır‎?

Bu konuda pek bir bilgin yok sanırım. Oyun yapmak için ileri derecede C++ ve C# bilmen gerekir ki C++ öğrenmesi zor bir dil. Büyük ihtimalle 11-12 yaşlarında küçük kardeşimizsin. Oyun yapmak sana kolay geliyor ama değil. Bu dediğim dilleri ileri derece bilmek için uzun yıllar çalışman gerekir...
  6. Sir Alex Ferguson

c# öğrenmek için hangi kanal daha iyi ?

Ben udemyde ücretsiz kurstan öğreniyorum kursun linki; https://www.udemy.com/course/c-sharp-programlama-dili-ile-temel-programlama-egitimi/ Youtube olarak Murat Yücedağ iyidir 2017 kullanıyor ama benim denk geldiğim kadarıyla tüm kurslarda 2017 kullanıyorlar. Sende 2017 kullan sonra 2019la...
  7. Sir Alex Ferguson

Unity için giriş seviyesi C# yeter mi

Yeterli olur bence Özür dilerim konu 1 hafta öncesine aitmiş en üstte bu konu olduğu için bakmadım tarihe.
  8. Sir Alex Ferguson

Yazılım ile Nasıl Para Kazanabilirim?

Bu fikir mantıklı olur
  9. Sir Alex Ferguson

Kodlamaya/yazılıma nasıl devam edebilirim

Zaten 10 kişiden 8 i Ben yazılımcı olucam der 2 si olur gelecekte bu işle kacanacağın parayı hayal et ve devam et :D Bu iş zaten kolay değil elbet zorlanacaksın
  10. Sir Alex Ferguson

Yazılım I nereden öğrenebilirim

Turkcell geleceği yazanlar sitesi ve 1milyonistihdam projesinden öğrenebilirsin ve youtubede bir sürü kaynak var yani isteyene tonla kaynak var.
Top Bottom