Arama sonuçları: *

1. grimlex

Ardunio Bilen Bakabilir Mi ?

Arkadaşlar arduinoya rotary encoder bağladım.Oyun için bir proje yapıcam.Mmjoy programı kullanarak kodu ekledim program üzerinden encoder olarak ekledim buton ekledim.Sıkıntım şu encoderi 2 kere çevirince 1 kere okuyor böyle bir problem var
  2. grimlex

Yazılım Yaptırmak İstiyorum

biliyorum hocam önceden öyleydi de şimdi böyle yapmak istiyorum daha kaliteli ve bozulma şansı yok
  3. grimlex

hocam şöyle işte vitesi 1 e takınca atıyorum x te 20 y de 30 veriyor burda 1 buton olarak algılayacak 2 ye takıyorum 40 -50 arası 2 buton okuyacak böyle olması gerek yapanlar varda benim bilgim yok o yüzden yapabilen birine ihtiyacım var
  4. grimlex

Teşekkür ederim hocam
  5. grimlex

Arkadaşlar hiç bir yerde kimseyi bulamadım.Şimdi de buraya sormak istedim.Basitçe projeden bahsedeyim.Yapmak isteyen olursa detayları konuşuruz.H-shifter üretiyorum 3d printer ile.Potansiyometre kullanıyorum.Vites geçilerde bu potların ayarlanması değer aralıklarının her vitese göre değişmesi...
  6. grimlex

Arduino Bozuldu mu ?

sağol hocam yinede teşekkür ederim
  7. grimlex

Arduino Bozuldu mu ?

yine olmadı :(
  8. grimlex

Arduino Bozuldu mu ?

hemen deniyorum 1658616277 yok hocam yine aynı oldu
  9. grimlex

Arduino Bozuldu mu ?

yok ya hoca usb çoklayıcı bağlantısı koptu o yüzden ne yapabilirim düzeltmek için 1658616035 çok büyük bi kod değil joyistik görevi yapması için bir kod
  10. grimlex

Arduino Bozuldu mu ?

Arkadaşlar h-shifter yaptım yazılım yüklemesi yapıyordum ki pc yüzünden yükleme yarıda kesildi.Tekrar taktığımda arduşnoyu pc görmüyor tanınmayan aygıt diyor.Sürücü günleştirmelerine yok dedi.Sorun giderde de bir şey çıkmadı.Kart leonardo.Düzelme şansı var mıdır? yoksa çöp mü
  11. grimlex

Arduino 12v 2A adaptör ile çalışır mı?

1 amper yeterli oluyor.Çalışır yani
  12. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

a aslında fırına atım nemini aldım ilk baskı güzeldi sonra bozuldu
  13. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

evet krudum
  14. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

o zaman filamnet alıp denemez farz oldu
  15. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Evet onu denedim.Düşündüğüm gibi filament olabilir ama internette şey gördüm ekstraszyon sorunu falan diyolardı o konu hakkında bilginiz var mı
  16. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Tabla kalibrasyonunu her baskıda tekrar yapıyorum bi sıkıntı yok tablada şimdi fotoğrafını atayım bastığım küp'ün aralıkları görün 1648197557 1648197579 böyle aralıklar oluyor ve parça parça parçalanıyor
  17. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

test küp'ü bastım.Aralıklı oluyor ve gofter gibi ayrılıyor.
  18. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Hocam sıyırcam valla ya.İlk baskıyı aldım sorunlar orda çıktı zaten fazla yok diye ellemedim.İkinci baskıda işin ucu koptu.Baskıya başlıyorum biraz yapıyor yapıyor sonra boşluk bırakıyor 6-7 sıra sonra devam ediyor veya hiç yapmıyor.Filament gelmiyor.Hottendi temizledim nozzle yeni tıkanıklık...
  19. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Çok teşekkür ederim :)
  20. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

yardımlarınız için teşekkürler nozzle değişince sorun çözüldü.Filamentte bayattı fırında 65 derece 40 dakikada olarak iki seansta filamenti kuruttum baskılar mükemmel :)
Top Bottom