Arama sonuçları: *

1. FronX

Ölü piksel ve sıkışmış piksel farkları?

işin garip yanı hiç kanıt istemediler
  2. FronX

amazon olduğu için hiç öyle bir şey demediler kısmı para iadesi yada ürün iadesi dediler ilk seçeneği seçtim
  3. FronX

amazonla konuştum değişim olmaz iade yada kısmi para iadesi dediler ilk temsilci 1200tl teklif etti düşüneyim dedim başka temsilciye bağlandım 5000tl iade yapabiliriz dedi kabul ettim bi de üstüne fiyatı sonradan düştü diye 1000tl hediye kartı verecekler 17000tl'ye geldi tv, 1 tane sıkışmış...
  4. FronX

yayılma gibi bir durumu olur mu? çünkü tv zaten 10 günde geldi tekrar değişim istesem en az 15 20 gün beklemem lazım üstüne tekrar servis beklemek falan çok uğraştırır zaten belli olmuyor bir tek siyah ekranda gözüküyor o da ekranın sol altında kullanım açısından bir sorunum yok bir tek...
  5. FronX

geçen gün philips 50pus8808 model tv aldım kurulumu her şeyi yapıldı sonra test yapayım dedim 1 tane sorunlu piksel var sürekli beyaz yanıyor bu ölü piksel midir sıkışmış piksel mi? ve de değişimle uğraşmaya değer mi? edit:amazonla konuştum 5000tl para iadesi yapacaklar tv piyasanın çok daha...
  6. FronX

15000TL Televizyon önerisi

min. 50inç 4k tv arıyorum 13bin bütçem var 15'e çıkartabilirim genellikle dizi film arasıra ps5 için
  7. FronX

Philips vs Tefal airfryer

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C1FXJ2TT/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  8. FronX

teşekkürler sağolun aldım haftasonuna kadar gelir gibi duruyor
  9. FronX

Teşekkür ederim
  10. FronX

aldim philips ben zaten bastan beri philips almayı düşünüyorumda ailem yıllarca tefalin ürünlerini kullandıkları için pek ikna edememiştim hallettim şimdi
  11. FronX

neyse ikna ettim alıyorum
  12. FronX

sebebini de söyleyebilir misin evdekileri philips almaya ikna etmem lazım
  13. FronX

Hangisi daha uzun ömürlü ve kullanımı kolay olur acaba https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1FXJ2TT?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9 https://www.amazon.com.tr/dp/B0B88RDCSR?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  14. FronX

65 inç TV önerisi 20000TL

65 inç 4k olsa yeter markası iyi olursa daha guzel olur fiyatta oynayabilirim
  15. FronX

Bim den alınan tv hatalı iade kabul etmiyorlar

THH'ye başvurabilirsiniz
  16. FronX

Gamer odası için Eşya/Aksesuar Önerileri

Bu attığınızı almayı düşünüyordum da yorumları pek memnun etmedi kararsız kaldım
  17. FronX

monitör arkasına koymalık ambiyans aydınlatma önerisi olan var mı ya fena değil gibi duruyorlar 1678132650 denk gelirse diyeyim o zaman zamanım olduğunda dediğiniz gibi poster çıkartmayı düşünebilirim fena durmaz gibi
  18. FronX

Varsa bardak altlıklarının linkini bırakabilir misin
  19. FronX

bardak altlıkları baya hoşuma gitti fena durmuyor sevdiğim oyunlardan öyle düzgün sade bir kaç poster de bulabilirsem onları da alırım büyük ihtimal
  20. FronX

Sağolun hocam alan biraz dar olduğu için oda değiştirmek istiyorum rahat bir alan yaratmak güzel olur
Top Bottom