Neler Yeni

Bim den alınan tv hatalı iade kabul etmiyorlar

comecrayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Merhaba arkadaşlar önümüzde ki sene evliliğim olacağı için ev eşyası alıyorum. En son bim de olan kampanyadan dijitsu 55 ds9800 aldım. Ama sertifika ve yazılım muhabbetlerinden ötürü amazon netflix ve blue tv de HD görüntü vermiyor uygulamalar ben de bu memnuniyetsizlikten ötürü iade talebinde bulundum ama müşteri hizmetleri yüzüme kapatıyor telefonu. Ne yapmalıyım daha 15 gün bile olmadı alalı. Yardımcı olacak bilgili arkadaşlar var mıdır?

Ekler

• IMG-20230407-WA0010.jpeg
    IMG-20230407-WA0010.jpeg
    1.8 MB · Hit: 198

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
THH'ye başvurabilirsiniz

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Gozalak
Merhaba arkadaşlar önümüzde ki sene evliliğim olacağı için ev eşyası alıyorum. En son bim de olan kampanyadan dijitsu 55 ds9800 aldım. Ama sertifika ve yazılım muhabbetlerinden ötürü amazon netflix ve blue tv de HD görüntü vermiyor uygulamalar ben de bu memnuniyetsizlikten ötürü iade talebinde bulundum ama müşteri hizmetleri yüzüme kapatıyor telefonu. Ne yapmalıyım daha 15 gün bile olmadı alalı. Yardımcı olacak bilgili arkadaşlar var mıdır?
müşteri hizmetleri ile neden uğraşıyorsun aldığın mağazaya git "beğenmedim" de iade et...

sertifika muhabbetine girersen almazlar

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Gozalak
ürün yazilimsal sorunu var beğenmedim de magazaya git iade ver fis ile. iade almazlarsa thh basvur sorunun çözülür
hocam beğenmedim harici bişey derseniz yaptıralım değiştirelim yollarına gidiyorlar..sadece beğenmedim demelisiniz...

comecrayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz gibi bime gittim iade fişi olmadan yapamam dedi e dedim onu nerden alıcam. Kurulum yapan firma yani garanti servisi verecekmiş. Orayı aradım dedi dijitsu merkezinden dan iade talebi gelmeden fiş yazamam diyor. Yani topu birbirine atıyorlar. En son çare thh sanırım.

Hanaz

80+ Gold
At önlerine fişi ile
sonra alıyor musun almıyor musun

Dava aç kazan al iadeni

comecrayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Adamlar diyor ki iade raporu olmadan ben bunu alamam diyor ve almıyorlar

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
Bu şikayetini şikayetvar.com'a yaz dönen olur kesin. Olmazsa da tüketici hakem heyetine başvur. Ürünü aldıktan sonra 14 gün koşulsuz iade hakkın mevcut

comecrayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Bu şikayetini şikayetvar.com'a yaz dönen olur kesin. Olmazsa da tüketici hakem heyetine başvur. Ürünü aldıktan sonra 14 gün koşulsuz iade hakkın mevcut
O durumu chat cgt ye sordum bana koşulsuz iade hakkımın sadece kutusu açılmamış ürünlerde olacağını söyledi. Tabii avukat değildir ama sonuçta hukuk belli şeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR
Top Bottom