Neler Yeni

Gamer odası için Eşya/Aksesuar Önerileri

Cihangir

80+ Gold
Fikir olsun diye, mesela ben RDR2 bardak altlığı seti almıştım şuan bilgisayar masamın sağ tarafında duvar süsü olarak kullanıyorum. Masa hizasınca 2M led şerit var duvardan yansıyacak şekilde takılı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Odamda başka müsait duvarı film/dizi posterleri için kullanıyorum, duvarın diğer köşesine müzik grubu için poster çıkartmak istiyorum. Posterler gereksiz pahalı olduğu için görselleri kendim seçip ozalitçiden A3 kağıda baskı alıyorum. Köşelerden biraz boşluk bırakmak gerekiyor vs. ama yine oldukça iyi oluyor.

Alıntıyı görüntüle
posterleri neye çıktı aldın

Shamshiel

80+
48B7D24E-6095-4B87-AB5B-3E16331093C3.jpeg

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Fikir olsun diye, mesela ben RDR2 bardak altlığı seti almıştım şuan bilgisayar masamın sağ tarafında duvar süsü olarak kullanıyorum. Masa hizasınca 2M led şerit var duvardan yansıyacak şekilde takılı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Odamda başka müsait duvarı film/dizi posterleri için kullanıyorum, duvarın diğer köşesine müzik grubu için poster çıkartmak istiyorum. Posterler gereksiz pahalı olduğu için görselleri kendim seçip ozalitçiden A3 kağıda baskı alıyorum. Köşelerden biraz boşluk bırakmak gerekiyor vs. ama yine oldukça iyi oluyor.

Alıntıyı görüntüle
bardak altlıkları baya hoşuma gitti fena durmuyor sevdiğim oyunlardan öyle düzgün sade bir kaç poster de bulabilirsem onları da alırım büyük ihtimal

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
posterleri neye çıktı aldın
Ozalitçiden A3 kuşe kağıdı, gramajını hatırlamıyorum. Kenarlarda boşluk olması gerekiyor bir miktar. Dosyaları o şekil ayarlayıp USB attım. Kenarlardaki beyaz yerler kesilebilir de ama onun için uğraşmak istemedim. Duvarlar zaten beyaz.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Ozalitçiden A3 kuşe kağıdı, gramajını hatırlamıyorum. Kenarlarda boşluk olması gerekiyor bir miktar. Dosyaları o şekil ayarlayıp USB attım. Kenarlardaki beyaz yerler kesilebilir de ama onun için uğraşmak istemedim. Duvarlar zaten beyaz.
Varsa bardak altlıklarının linkini bırakabilir misin

Cihangir

80+ Gold
parlak kuşemi mat mı parlak çıktı alıyorum daha iyi oluyor ve level dergisi önceki senenin posterlerini sitesinden indiriyorum piksellik olmuyor hiç

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Varsa bardak altlıklarının linkini bırakabilir misin
Geçenlerde arkadaşa doğum günü hediyesi olarak bakıyordum ama bulamadım. N11'de Pixxa adlı mağaza olması lazım, maalesef şuan sadece çeşit oyunlar için kupa satışları var.

parlak kuşemi mat mı parlak çıktı alıyorum daha iyi oluyor ve level dergisi önceki senenin posterlerini sitesinden indiriyorum piksellik olmuyor hiç
Çok emin değilim, ışığı az yansıtıyor gibi. Görselin kendisini HD bulabilirsem piksellik olmuyor. Bazı poster siteleri HD dosyaları bile ücreti sattığı için beğendiklerimden yüksek kalite bir şey bulmak biraz uğraştırmıştı.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
monitör arkasına koymalık ambiyans aydınlatma önerisi olan var mı ya fena değil gibi duruyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçenlerde arkadaşa doğum günü hediyesi olarak bakıyordum ama bulamadım. N11'de Pixxa adlı mağaza olması lazım, maalesef şuan sadece çeşit oyunlar için kupa satışları var.
denk gelirse diyeyim o zaman zamanım olduğunda dediğiniz gibi poster çıkartmayı düşünebilirim fena durmaz gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri