Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Philips 3000X Series vs AquaTouch

Arkadaşlar bunları kullananlar yok mu? Hangisini alıcam?
  2. MattJohn

Philips 3000X Series vs AquaTouch

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki iki tıraş makinesinin farkı nedir? Bunlardan birini sinek kaydı tıraş için almak istiyorum. Kullanan varsa yorum yapabilir misiniz? Ek olarak başka tıraş makineleri de tavsiye edebilirsiniz...
  3. MattJohn

Sinek Kaydı Tıraş Makinesi

Bunları kullanan var mı arkadaşlar? https://www.akakce.com/tiras-makinesi/en-ucuz-philips-x3021-00-shaver-3000x-series-fiyati,490482158.html https://www.akakce.com/tiras-makinesi/en-ucuz-philips-aquatouch-s1323-41-islak-kuru-fiyati,626017145.html
  4. MattJohn

Arkadaşlar ben bu Powertec TR-758'i alıyım diyorum, siz ne dersiniz? Saçımı keserim diye düşünüyorum ya, sakalı da sıfır gibi yapıyor neredeyse herhalde iyi olur.
  5. MattJohn

Mis gibi o zaman
  6. MattJohn

Hocam ben bilmediğim için öyle dedim de sonra araştırdım gerçekten baya berber kullanıyormuş, ben de alabilirim dedim sonra, şimdi işte kafamda bu soru var. Eğer saçımı bahsettiğim gibi kesebilirsem bu TR758 modelini alıyım diyorum, saç sakal ikisini de halleder herhalde. Eğer olmuyorsa da...
  7. MattJohn

Yok ben böyle fade katman fln yapmayı zaten düşünmüyorum, normal kesicem direk aşağıdaki gibi.
  8. MattJohn

Arkadaşlar bir soru daha soracağım, tam bu konuyla alakalı değil ama önemli. Ben eskiden saçımı aşağıdaki fotoğraftaki gibi uzatıyordum, sonra kestirdim ve şimdi tekrar öyle uzatıyorum, daha bağlanacak seviyeye gelmedi. Bağlanacak seviyeye gelene kadar berbere gideceğim ancak sonrasında alttaki...
  9. MattJohn

Philips Oneblade için de geçerli mi bu hocam?
  10. MattJohn

Hocam ayarı başlıklarla yapılıyor di mi, başlıkları nasıl? YouTube'dan da bakayım bi.
  11. MattJohn

Hocam bu sinek kaydı alıyor mu? Sinek kaydı tercihimdir evet İlginç, valla hiç güven vermiyor hocam bu marka ya :(
  12. MattJohn

Hocam düzgün bir marka olsun da uzun süreli kullanmak istiyorum. Kesinlikle, cildime temas edecek sonuçta, kaliteli olsun :)
  13. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, sinek kaydı alan tıraş makinesi tavsiyeniz var mı? Bir de mümkünse saçımın alt taraflarını da tıraş etmek istiyorum gelecekte, buna uygun bir tıraş makinesi olması lazım. Philips Oneblade düşünüyordum onda da başlık almak gerekiyormuş sürekli bu yüzden onu alma başka al diyen...
  14. MattJohn

Öğrenci yurdunda kullanmalık "airfry" önerisi

Aynen, yakalarsa acımaz. Ek olarak bu biraz daha yakalanması kolay bir şey.
Top Bottom