Arkadaşlar bir soru daha soracağım, tam bu konuyla alakalı değil ama önemli. Ben eskiden saçımı aşağıdaki fotoğraftaki gibi uzatıyordum, sonra kestirdim ve şimdi tekrar öyle uzatıyorum, daha bağlanacak seviyeye gelmedi. Bağlanacak seviyeye gelene kadar berbere gideceğim ancak sonrasında alttaki kısa olan kısımları sizce evde kendim kesme imkanım var mı? Alt kısımlar zaten beni bunalttığı için saçımın tamamını uzatmıyorum, böyle evde kendim kesme imkanım olursa da hem berbere para vermemiş olurum hem de sürekli keserim ferah şekilde dolaşırım diye düşünüyorum. Bunu yapabilir miyim sizce? Daha önce kendi saçını tıraş etmeyi deneyen oldu mu aranızda? Aslında bu tam tıraş sayılmaz yani bahsettiğim gibi sadece alttaki kısımları kısaltma işlemi, herhangi bir şekil verme olayı yok ama kendi kendine saç kesmek hakkında hiç tecrübem yok. Eğer bunu yapabilmem mümkünse tıraş makinesinde saçı da düzgün kesecek Powertec modellerinden birini tercih etmeyi düşünüyorum. Hiç bulaşma kendin halledemezsin saçı derseniz da adam gibi sinek kaydı yapan bir makine almayı düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?
Alıntıyı görüntüle