Sinek Kaydı Tıraş Makinesi

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Bütçe
1000
Merhaba arkadaşlar, sinek kaydı alan tıraş makinesi tavsiyeniz var mı? Bir de mümkünse saçımın alt taraflarını da tıraş etmek istiyorum gelecekte, buna uygun bir tıraş makinesi olması lazım. Philips Oneblade düşünüyordum onda da başlık almak gerekiyormuş sürekli bu yüzden onu alma başka al diyen arkadaşlar oldu ben de yeniden makine arayışına girdim. Tavsiyelerinize açığım, teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, sinek kaydı alan tıraş makinesi tavsiyeniz var mı? Bir de mümkünse saçımın alt taraflarını da tıraş etmek istiyorum gelecekte, buna uygun bir tıraş makinesi olması lazım. Philips Oneblade düşünüyordum onda da başlık almak gerekiyormuş sürekli bu yüzden onu alma başka al diyen arkadaşlar oldu ben de yeniden makine arayışına girdim. Tavsiyelerinize açığım, teşekkürler.

Gayet Güzel Alıyor Ve Şarjıda Uzun Süre Gidiyor .

Koku bıraktığı söyleniyor bence kozmetik ürünlerde kalitesiz cihazlardan uzak durmak gerek.
Berberlerin çoğunun kullandığı bir marka. Ürünleri dandik değil diğer firmalar marka olduğu için 3 katı fiyatına satıyor. Gayet kaliteli koku vs yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bu 2 günlük traş olarak keser 0.2mm arkadaş direkt sinek kaydı istiyor.

Berberlerin çoğunun kullandığı bir marka. Ürünleri dandik değil diğer firmalar marka olduğu için 3 katı fiyatına satıyor. Gayet kaliteli koku vs yok.
F/P Ürünler Her Berber Kullanır Bu Markanın Ürünlerini .

0,1 Mm Kesim Yapıyor Hocam .

Hocam bu sinek kaydı alıyor mu?

Sinek kaydı tercihimdir evet

0,1 Mm Kesim Yapıyor Hocam .
İlginç, valla hiç güven vermiyor hocam bu marka ya :(

Hocam bu sinek kaydı alıyor mu?

Sinek kaydı tercihimdir evet

İlginç, valla hiç güven vermiyor hocam bu marka ya :(
Youtube Üzerinden Videolarını İzleyebilirsin .

Ben Kullandım Gayet İyi Alıyordu Sıfıra Yakın .

Youtube Üzerinden Videolarını İzleyebilirsin .

Ben Kullandım Gayet İyi Alıyordu Sıfıra Yakın .
Hocam ayarı başlıklarla yapılıyor di mi, başlıkları nasıl? YouTube'dan da bakayım bi.

Kankam bak senin sinek kaydı traş olman için silindir kafa alman lazım. Bu kadar basit mevzu. Diğerleri 2 günlük traş kadar keser.
Philips Oneblade için de geçerli mi bu hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,795
Üyeler
183,774
Son üye
Cowboy Bebop
Geri