Arama sonuçları: *

1. Nquyen

MASAMI NASIL BEYAZ YAPARIM ?

Vurmana gerek yok serçe parmağın takılıp düşersen masayla birlikte yerde bulursun kendini
  2. Nquyen

MASAMI NASIL BEYAZ YAPARIM ?

Çok dandik oluyor onlarda ya
  3. Nquyen

Yatak odası için hava temizleyici önerisi

Almayın aldırmayın 😁 ben aldım boş boş duruyor
  4. Nquyen

Ev kullanımı için yüksek güçlü Vantilatör Önerisi

En kralını al bir faydası yok 👍 buzlu olan şeyleri alın diğer türlü odanın havasını üfler durur
  5. Nquyen

Merhaba espresso makinesi önerisi

Bu fiyata ilk defa görüyorum genelde 40 60 bin TL arası oluyor
  6. Nquyen

Merhaba espresso makinesi önerisi

Tavsiyem basınç ölçer sensörü olan ve krema ekleme aparatı dışarda olan ürünleri tercih edin diğer türlü çokta bir esprisi kalmıyor
  7. Nquyen

Dyson süpürge önerisi alabilir miyim?

Şarj süresi uzun olanları tercih edin çünkü bazı modelleri 20dk dayaniyor
  8. Nquyen

40k ya kadar 165ınc tv önerisi var mı beyler

Memnunum ama sanırsam Toshiba Vestel oledi 41k civarıydi mediamarkta yani onada bir bakın isterseniz
  9. Nquyen

Aynısı 55 olanı var ama oledler gibi değil 😁 birde dediğim gibi bu iki markayı kafanıza yazın sonra mağazaya giderek tek tek tvlere bakın zaten renk olarak kalite olarak hangisi içinize sinerse onu alın. Ayrica 55inc bile çok büyük bu yüzden büyük bir odaya koyun yani küçük odada 55inc bile gözü...
  10. Nquyen

Samsung ve Philips öneriyorum 👍 bu bütçede oled 4k olanları kaliteli ve tavsiyem büyük bir teknoloji mağazasında kendi gözünüzle görün. Direk internet üzerinden almayın. Ben cristal 55inc Samsung kullanıyorum çok güzel ama oled olanlar daha net geldi benim gözüme birde her markanın renk ayarı ve...
  11. Nquyen

Üniversitede hırsızlığa karşı ne yapabilirim?

Kilit bu işin çözümü değil 😄 adamlar ATMyi eve götürüp açıyorlar sence o çantayı açmak ne kadar sürer 😄 tabletin GPS takip sistemini aktif et yoksa uygulamadan indir ve kullandığın telefonla eşleştir çalındığı zaman polislere vakit kaybetmeden takip sistemini anlat zaten onlar bulur hemen.
  12. Nquyen

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

Düğün paramı oraya verecem hocam 😁
  13. Nquyen

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

Evlendikten sonra bende atarım 😁 Türkiye'nin en güçlü bilgisayarı olacak 👍
  14. Nquyen

65 inç android tv önerisi

Vestel ve LG dışında istediğine bakabilirsin.
Top Bottom