Samsung ve Philips öneriyorum bu bütçede oled 4k olanları kaliteli ve tavsiyem büyük bir teknoloji mağazasında kendi gözünüzle görün. Direk internet üzerinden almayın. Ben cristal 55inc Samsung kullanıyorum çok güzel ama oled olanlar daha net geldi benim gözüme birde her markanın renk ayarı ve paneli farklı oluyor bu yüzden benim tecrübelerime göre Samsung ve Philips rakiplerine göre daha canlı geldi.selam dostlar 165ınc tv alacağım yarın öneri var mı ona göre bakayım mağazalara
oled zor 65 ekran 40k ya samsung philipsSamsung ve Philips öneriyorum bu bütçede oled 4k olanları kaliteli ve tavsiyem büyük bir teknoloji mağazasında kendi gözünüzle görün. Direk internet üzerinden almayın. Ben cristal 55inc Samsung kullanıyorum çok güzel ama oled olanlar daha net geldi benim gözüme birde her markanın renk ayarı ve paneli farklı oluyor bu yüzden benim tecrübelerime göre Samsung ve Philips rakiplerine göre daha canlı geldi.
30 k tvye verdim bir de 10k projeksiyon aldım film dizi vs için tv izleyesim gelmiyor açıkçası tabletten TV'ye geçmişim gibi oluyor projeksiyon yüzünden çok dehşet bir şeyselam dostlar 165ınc tv alacağım yarın öneri var mı ona göre bakayım mağazalara
Aynısı 55 olanı var ama oledler gibi değil birde dediğim gibi bu iki markayı kafanıza yazın sonra mağazaya giderek tek tek tvlere bakın zaten renk olarak kalite olarak hangisi içinize sinerse onu alın. Ayrica 55inc bile çok büyük bu yüzden büyük bir odaya koyun yani küçük odada 55inc bile gözü ağrıtiyor.bugün vatan ve mediamarkette https://www.samsung.com/tr/tvs/uhd-4k-tv/cu8000-65-inch-ue65cu8100uxtk/ bu ürünü önerdiler hem fps açısından hemde cristal led miş ben lg almayı düşünüyodum ama kafam karıştı
hocam salonumuza koyacağız alanımız var sorun yok tvden memnun musunuz LG de baktım buna yakın bi tv fakat cristal olmasınden işlemcisinden vs bunu daha çok önerdilerAynısı 55 olanı var ama oledler gibi değil birde dediğim gibi bu iki markayı kafanıza yazın sonra mağazaya giderek tek tek tvlere bakın zaten renk olarak kalite olarak hangisi içinize sinerse onu alın. Ayrica 55inc bile çok büyük bu yüzden büyük bir odaya koyun yani küçük odada 55inc bile gözü ağrıtiyor.
Memnunum ama sanırsam Toshiba Vestel oledi 41k civarıydi mediamarkta yani onada bir bakın istersenizhocam salonumuza koyacağız alanımız var sorun yok tvden memnun musunuz LG de baktım buna yakın bi tv fakat cristal olmasınden işlemcisinden vs bunu daha çok önerdiler