Neler Yeni

40k ya kadar 165ınc tv önerisi var mı beyler

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Gürkan Yıldırım
selam dostlar 165ınc tv alacağım yarın öneri var mı ona göre bakayım mağazalara

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Samsung ve Philips öneriyorum 👍 bu bütçede oled 4k olanları kaliteli ve tavsiyem büyük bir teknoloji mağazasında kendi gözünüzle görün. Direk internet üzerinden almayın. Ben cristal 55inc Samsung kullanıyorum çok güzel ama oled olanlar daha net geldi benim gözüme birde her markanın renk ayarı ve paneli farklı oluyor bu yüzden benim tecrübelerime göre Samsung ve Philips rakiplerine göre daha canlı geldi.

Semiramis41

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung ve Philips öneriyorum 👍 bu bütçede oled 4k olanları kaliteli ve tavsiyem büyük bir teknoloji mağazasında kendi gözünüzle görün. Direk internet üzerinden almayın. Ben cristal 55inc Samsung kullanıyorum çok güzel ama oled olanlar daha net geldi benim gözüme birde her markanın renk ayarı ve paneli farklı oluyor bu yüzden benim tecrübelerime göre Samsung ve Philips rakiplerine göre daha canlı geldi.
oled zor 65 ekran 40k ya samsung philips

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
30 k tvye verdim bir de 10k projeksiyon aldım film dizi vs için tv izleyesim gelmiyor açıkçası tabletten TV'ye geçmişim gibi oluyor projeksiyon yüzünden çok dehşet bir şey 😂

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
bugün vatan ve mediamarkette https://www.samsung.com/tr/tvs/uhd-4k-tv/cu8000-65-inch-ue65cu8100uxtk/ bu ürünü önerdiler hem fps açısından hemde cristal led miş ben lg almayı düşünüyodum ama kafam karıştı :)
Aynısı 55 olanı var ama oledler gibi değil 😁 birde dediğim gibi bu iki markayı kafanıza yazın sonra mağazaya giderek tek tek tvlere bakın zaten renk olarak kalite olarak hangisi içinize sinerse onu alın. Ayrica 55inc bile çok büyük bu yüzden büyük bir odaya koyun yani küçük odada 55inc bile gözü ağrıtiyor.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Gürkan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı 55 olanı var ama oledler gibi değil 😁 birde dediğim gibi bu iki markayı kafanıza yazın sonra mağazaya giderek tek tek tvlere bakın zaten renk olarak kalite olarak hangisi içinize sinerse onu alın. Ayrica 55inc bile çok büyük bu yüzden büyük bir odaya koyun yani küçük odada 55inc bile gözü ağrıtiyor.
hocam salonumuza koyacağız alanımız var sorun yok tvden memnun musunuz LG de baktım buna yakın bi tv fakat cristal olmasınden işlemcisinden vs bunu daha çok önerdiler :)

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
hocam salonumuza koyacağız alanımız var sorun yok tvden memnun musunuz LG de baktım buna yakın bi tv fakat cristal olmasınden işlemcisinden vs bunu daha çok önerdiler :)
Memnunum ama sanırsam Toshiba Vestel oledi 41k civarıydi mediamarkta yani onada bir bakın isterseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,621
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom