Neler Yeni

65 inç android tv önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serhat serhat
Bütçe
24000
beyler selamun aleykum bütçe 24 k ,ps5 ıcın ve fılm ızlemek ıcın 65ınc androıd kalıtelı tv arıyorum onerebılecek varsa lınk bırakabılır tesekkurler

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
beyler selamun aleykum bütçe 24 k ,ps5 ıcın ve fılm ızlemek ıcın 65ınc androıd kalıtelı tv arıyorum onerebılecek varsa lınk bırakabılır tesekkurler
Vestel ve LG dışında istediğine bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serhat serhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu hafta toshıba 65 ınc 4k androıd Qled aldım ıade ıslemı baslattım yarın gelıp alacaklar tv cok guzel fakat kronık arızalı beyaz ekrandatam beyaz vermıyor golgelı sararmalı renkler verdıgı ıcın keyfım kactı phılıpsıde kotuleyenler olmus 120 hz modelı var phılıpsın alsam mı acaba

Aykut D.

80+ Gold
hocam bu hafta toshıba 65 ınc 4k androıd Qled aldım ıade ıslemı baslattım yarın gelıp alacaklar tv cok guzel fakat kronık arızalı beyaz ekrandatam beyaz vermıyor golgelı sararmalı renkler verdıgı ıcın keyfım kactı phılıpsıde kotuleyenler olmus 120 hz modelı var phılıpsın alsam mı acaba
Samsung lg tavsiyemdir.

Toshıba tv'ler vestel üretimi.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Birader bu hayatta herkes her şeyi kötülüyor zaten bunlara baksan hiçbir şey alamazsın. Alıcaksın hoşuna gşdenş tatmin olmazsan 15 günde iade ediceksin olacak bitecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serhat serhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu arada attıgınız lınktekı 65 ınc tvyı aldım ıade ıslemı baslattım benım aklımda su var ama 39 k https://www.hepsiburada.com/philips...-ultra-hd-google-smart-led-tv-p-HBCV00004S16E

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,618
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom