65 inç android tv önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
24000
beyler selamun aleykum bütçe 24 k ,ps5 ıcın ve fılm ızlemek ıcın 65ınc androıd kalıtelı tv arıyorum onerebılecek varsa lınk bırakabılır tesekkurler

hocam bu hafta toshıba 65 ınc 4k androıd Qled aldım ıade ıslemı baslattım yarın gelıp alacaklar tv cok guzel fakat kronık arızalı beyaz ekrandatam beyaz vermıyor golgelı sararmalı renkler verdıgı ıcın keyfım kactı phılıpsıde kotuleyenler olmus 120 hz modelı var phılıpsın alsam mı acaba

hocam bu hafta toshıba 65 ınc 4k androıd Qled aldım ıade ıslemı baslattım yarın gelıp alacaklar tv cok guzel fakat kronık arızalı beyaz ekrandatam beyaz vermıyor golgelı sararmalı renkler verdıgı ıcın keyfım kactı phılıpsıde kotuleyenler olmus 120 hz modelı var phılıpsın alsam mı acaba
Samsung lg tavsiyemdir.

Toshıba tv'ler vestel üretimi.

Birader bu hayatta herkes her şeyi kötülüyor zaten bunlara baksan hiçbir şey alamazsın. Alıcaksın hoşuna gşdenş tatmin olmazsan 15 günde iade ediceksin olacak bitecek

hocam bu arada attıgınız lınktekı 65 ınc tvyı aldım ıade ıslemı baslattım benım aklımda su var ama 39 k https://www.hepsiburada.com/philips...-ultra-hd-google-smart-led-tv-p-HBCV00004S16E

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,953
Üyeler
187,751
Son üye
LinuxPengueni
Geri