Arama sonuçları: *

1. Remi

Rahat koltuk önerisi

tüm forum arıyormuş gerçekten bana çevremden bu öneri geldi kullananlar memnunmuş sanırsam...
  2. Remi

Rahat koltuk önerisi

elbette hocam konuyu takibe alın öneri gelebilir
  3. Remi

Rahat koltuk önerisi

Gün boyu bilgisayarda oturduğum için beni uzun saatler idare edecek bir koltuk arıyorum bütçem 3.5k gerekirse arttırabilirim yani değecekse
  4. Remi

Beyaz renk ses yalıtım süngeri önerisi

Merhabalar, sürekli hoparlörde müzik dinleyip bazen birde standart oyunlarda rage atan bir öğrenci olarak komşularıma sesin fazla gittiğini fark ettim. Bundan dolayı ses yalıtımı yapmak istiyorum ancak bu konuda pek bir fikrim yok bilgisayar başında oluyorum genelde bilgisayar masasının...
  5. Remi

Kaliteli 5li priz önerisi

Aralarında çok fark var mı hocam ona göre diğer ürün daha ucuz olduğundan
  6. Remi

Kaliteli 5li priz önerisi

Merhabalar, kendime 300-400 TL bandında çoklu priz arıyorum en az 5 tane olması gerekiyor. Linkteki ürünü önerir misiniz? Ya da başka öneriniz var mı? https://www.hepsiburada.com/viko-multi-let-6li-anahtarli-2mt-ups-90119602-pm-hrtknkkablopvko928 UPS olmasından dolayı ilgimi çekti galiba...
  7. Remi

Üniversitede hırsızlığa karşı ne yapabilirim?

sınıf değiştiğinden dolayı böyle oluyor, başka sınıfa geçtiğimizde yerin dolu olduğunu belirtmek için bir şey bırakmak lazım yoksa nereden bilecek kimin oturduğunu, sabit bir yer düzeni olmuyor üniversitelerde
  8. Remi

Airtagi tablete bağlama şansım var mı acaba bir şekilde bağlasam ona zaten çantadan daha önemli. Airtag koymayı düşüyorum en azından bir süre açılmasına engel olabilecek bir şey ve caydırıcı da olabilir O da mantıklı ama pratik değil çok daha iyi bir yol arıyorum da Onların uygulamaları...
  9. Remi

direkt acaba kilit takılı çantalar var mıdır? Airtag işi de mantıklı gibi teşekkürler.
  10. Remi

Merhabalar, üniversite öğrencisiyim bulunduğum yer çok güvenli olmadığından hırsızlık olayları fazlaca yaşanabiliyor olası bir hırsızlık durumunda çantamın veya içindekilerinin çalınma ihtimaline karşı ne yapabilirim, ne kullanabilirim? Yanımda tablet taşıdığım için özellikle onun çalınmasından...
  11. Remi

Oda için dekorasyon önerisi

Çok pahalı olmayan oda dekorasyonları önerebilir misiniz ? Her türlü şey olabilir bende önerimi aşağıya bırakayım: https://www.hepsiburada.com/mdbazaar-sese-duyarli-kumandali-oda-aydinlatma-sistemi-full-rgb-p-hbcv00001msghq
  12. Remi

600tl civarı bilgisayar sandalyesi önerisi

750 TL'ye xdrive çakması bir şey almıştım çok kötüydü hocam o fiyat bandına bulabilceğinizi sanmıyorum.
  13. Remi

Saç kurutma makinesi önerisi

Hocam bütçemi bayağı aşıyor güvenilirliği kesin en ucuz sitede 600tl
  14. Remi

link atabilir misiniz ?
  15. Remi

teşekkürler
  16. Remi

Başlığını değiştirebileceğim bir saç kurutma makinesi arıyorum. Şu saçları kıvırcık yapmak için kullanılan başlığı da almayı düşünüyorum o başlığı takabileceğim bir ürün önerir misiniz ? Ve mümkünse o başlıktan da önerebilir misiniz ? Bütçe max 300 2si için.
  17. Remi

Bulut Aydınlatma yapılır mı? ?

Oha çok güzel. Ben kesinlikle yapacağım bunu. Ama çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.
Top Bottom