Neler Yeni

Bulut Aydınlatma yapılır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kerem karamuk
Gençler şu instagram da falanda görmüşsünüzdür duvarı ledler le kaplayıp üstüne pamuk basıyorlar çok güzel bi aydınlatma efekti ortaya çıkıyor bir çok insan örümceklerden ve tozlanmadan bahsetmiş bilgisi olan söyleyebilir mi yapılır mı baya iyi duruyor çünkü
images (1).jpeg

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tozlanma olduğunda temizlemesi imkansıza yakın oluyor. Pamukları söküp tekrar yeni pamuk yapıştırmak gerekiyor. Görüntü güzel ama uzun ömürlü olmuyor.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Gençler şu instagram da falanda görmüşsünüzdür duvarı ledler le kaplayıp üstüne pamuk basıyorlar çok güzel bi aydınlatma efekti ortaya çıkıyor bir çok insan örümceklerden ve tozlanmadan bahsetmiş bilgisi olan söyleyebilir mi yapılır mı baya iyi duruyor çünküAlıntıyı görüntüle
Oha çok güzel. Ben kesinlikle yapacağım bunu. Ama çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Tozlanma olduğunda temizlemesi imkansıza yakın oluyor. Pamukları söküp tekrar yeni pamuk yapıştırmak gerekiyor. Görüntü güzel ama uzun ömürlü olmuyor.
pamuklar bir beze yapıştırılabilir o bezin 4 5 yanına kanca takılarak direk pamuk sanki duvara yapışıkmış izlenimi yaratılabilir hem temzilemeside kolay olur

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
pamuklar bir beze yapıştırılabilir o bezin 4 5 yanına kanca takılarak direk pamuk sanki duvara yapışıkmış izlenimi yaratılabilir hem temzilemeside kolay olur
O zaman da aydınlatma seviyesi düşecektir.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hocam daha önce hiç yapmadım ama kirleneceği ve temizlemesinin zor olacağı garanti gibi. Odama farklılık katmak isteseydim tavan yerine duvarlarla uğraşırdım şahsen.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kerem karamuk
Mantıklıymış aslında olabilir saydam bi muşamba iş görür gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok sık dokuma yapılmamış perde kumaşları olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok sık dokuma yapılmamış perde kumaşları olabilir
Bilmiyorum valla nasıl bi görüntü verir bunun kadar güzel gözükürmü emin değilim

ARVERNUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emrullah özcan
Bilmiyorum valla nasıl bi görüntü verir bunun kadar güzel gözükürmü emin değilim
güzel gözükür ama bundan 1 hafta önce başka bir yerde, bir arkadaş yangın çıkarma ihtimali yüksek demişti onu da göz önünde bulundur derim .

Top Bottom