Belki önler dolduğu icin arkada oturmak zorunda kalıyor olabilir, arkadan dersi takip etmekte zorlanıyor bazen insanlar, tabi sadece tahmin ediyorum bilgim yok.Ünide yer kavgasımı oluyor Yani biz okurken alır çıkardık eşyamızı döndüğümüzde yine herkes yerine oturuyordu
Airtagi tablete bağlama şansım var mı acaba bir şekilde bağlasam ona zaten çantadan daha önemli.Airtag at çantanın içine ama çantanın içinden direkt tableti de alabilirler. Çantaya air tag at, fermuarına da ufak fermuar için kilitler oluyor ondan tak, çantanın büyük kısımları 2 fermuarlı oluyor genelde onları kilitle birbirine bağla. Bir de hangi üniversiteymiş o öyle hiç duymadım çok hırsızlık yaşanan üni
Airtag koymayı düşüyorum en azından bir süre açılmasına engel olabilecek bir şey ve caydırıcı da olabilirKilit bu işin çözümü değil adamlar ATMyi eve götürüp açıyorlar sence o çantayı açmak ne kadar sürer tabletin GPS takip sistemini aktif et yoksa uygulamadan indir ve kullandığın telefonla eşleştir çalındığı zaman polislere vakit kaybetmeden takip sistemini anlat zaten onlar bulur hemen.
O da mantıklı ama pratik değil çok daha iyi bir yol arıyorum daTableti başka küçük çantaya koy yanina al geri kalanlari birak
Onların uygulamaları oluyor Galaxy SmartTag2 kullanabilirim telefondan dolayıTam bilgim yok ama tabletinin anlık konumuna telefonuna veren uygulama varsa kullanabilirsin, çalınmasına önlem olarak arkadaşların dedikleri olabilir.
Yer kavgası değil her ders sınıf değiştirdiğimizden dolayı çantayı bırakmak gerekiyor kavga olmuyor.Ünide yer kavgasımı oluyor Yani biz okurken alır çıkardık eşyamızı döndüğümüzde yine herkes yerine oturuyordu
sınıf değiştiğinden dolayı böyle oluyor, başka sınıfa geçtiğimizde yerin dolu olduğunu belirtmek için bir şey bırakmak lazım yoksa nereden bilecek kimin oturduğunu, sabit bir yer düzeni olmuyor üniversitelerdeBelki önler dolduğu icin arkada oturmak zorunda kalıyor olabilir, arkadan dersi takip etmekte zorlanıyor bazen insanlar, tabi sadece tahmin ediyorum bilgim yok.