Arama sonuçları: *

1. Lyndray

Mining de tek prizden 650w kullanmak

O değerlere çıkabileceğimi pek sanmıyorum :D En fazla 200 300w ekleyebilirim. Öyle bişey de olması durumunda sistemi 2 ye bölüm farklı prizlere bağlarım
  2. Lyndray

Peki hocam cevaplarınız için teşekkür ederim 1635026801 Kartlar gelince bi süre kullanıp denedikten sonra eğer sorun olursa sizle iletişime geçerim hocam. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
  3. Lyndray

7/24 açık olacağı için emin olmak istedim. Teşekkür ederim 1635026386 Ekran kartlarına bu kadar yatırım yaptıktan sonra alırken biraz iyisini alayım diyorum :D
  4. Lyndray

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Birkaç aydır aynı prizde 500w üzeri kullanımım var ve bir sorun olmadı. Yaklaşık 150w daha eklemeyi düşünüyorum ve toplamda 650-700w arası tüketimim olacak. Oda da tek priz olduğu için bölme şansım yok şuanda ve bu konu hakkında da çok bir şey...
  5. Lyndray

Şunu almayı düşünüyorum yeterli olur herhalde https://www.n11.com/urun/apc-by-schneider-electric-pm6-gr-6li-beyaz-akim-korumali-priz-1656084?magaza=elektrofors&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-info
  6. Lyndray

o göze aldığım bişey zaten başka sorun olmasın yeterli :D
  7. Lyndray

Başlıkta belirttiğim gibi tek priz üzerinden 7/24 açık kalacak şekilde ortalama 650-700w kullanmak sorun yaratır mı?
  8. Lyndray

Akım korumalı priz önerisi

Biraz takip ediyim bunu indirime girerse alırım
  9. Lyndray

biri 918 diğeri 1836 joule koruma sağlıyomuş 6 lı olan daha iyi sanırım
  10. Lyndray

Bu ikisinden hangisi daha iyidir
  11. Lyndray

Mining sistemi için almayı düşünüyorum en az 4 lü veya 5 li priz önerebilir misiniz
  12. Lyndray

Huawei Watch GT 2 Ne Kadar Eder?

Piyasası 900 1000 civarındaydı sanırım. Sahibinden den aratıp fiyatlara bakabilirsin
Top Bottom