Daha iyi ozetlenemezdiPriz için hayır, elektrik faturası için evet.
UPS, akım korumalı prizleri bedavaya aldığım için pek bilmiyorum; fakat kablo kalınlığına göre olduğunu düşünüyorum bazı prizlerde elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi gibi yüksek güç isteyen ürünleri çalıştırmamam söyleniyor. Çalıştırdığımda da sorun olmuyor aslında; fakat belki uzun kullanımda sorun yaratabileceğinden ötürü iyice araştırarak alın. Üstelik 7/24 çalışacağı için uzun kullanım performansı çok önemli.Şunu almayı düşünüyorum yeterli olur herhalde
Apc By Schneider Electric PM6-GR 6'lı Akım Korumalı Priz Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Apc By Schneider Electric PM6-GR 6'lı Akım Korumalı Priz Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Birkaç aydır aynı prizde 500w üzeri kullanımım var ve bir sorun olmadı. Yaklaşık 150w daha eklemeyi düşünüyorum ve toplamda 650-700w arası tüketimim olacak. Oda da tek priz olduğu için bölme şansım yok şuanda ve bu konu hakkında da çok bir şey bulamadımUPS, akım korumalı prizleri bedavaya aldığım için pek bilmiyorum; fakat kablo kalınlığına göre olduğunu düşünüyorum bazı prizlerde elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi gibi yüksek güç isteyen ürünleri çalıştırmamam söyleniyor. Çalıştırdığımda da sorun olmuyor aslında; fakat belki uzun kullanımda sorun yaratabileceğinden ötürü iyice araştırarak alın. Üstelik 7/24 çalışacağı için uzun kullanım performansı çok önemli.
Kullanmamda sıkıntı olmaz yani650W priz için pek bir şey değil.
Aynı prizle 2000-3000W çeken ev aletlerinin (kettle gibi) çalıştığı düşünülürse hiçbir sorun olmaz.Başlıkta belirttiğim gibi tek priz üzerinden 7/24 açık kalacak şekilde ortalama 650-700w kullanmak sorun yaratır mı?
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, alıp rahatça kullanabilirsiniz. Bu kadar fazla para vermek istemezseniz akım korumalı 2'li bir priz alıp, akım korumalı prize 5'li normal bir priz çoğaltıcı takabilirsiniz.Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Birkaç aydır aynı prizde 500w üzeri kullanımım var ve bir sorun olmadı. Yaklaşık 150w daha eklemeyi düşünüyorum ve toplamda 650-700w arası tüketimim olacak. Oda da tek priz olduğu için bölme şansım yok şuanda ve bu konu hakkında da çok bir şey bulamadım
7/24 açık olacağı için emin olmak istedim. Teşekkür ederimAynı prizle 2000-3000W çeken ev aletlerinin (kettle gibi) çalıştığı düşünülürse hiçbir sorun olmaz.
Ekran kartlarına bu kadar yatırım yaptıktan sonra alırken biraz iyisini alayım diyorumSorun yaşayacağınızı sanmıyorum, alıp rahatça kullanabilirsiniz. Bu kadar fazla para vermek istemezseniz akım korumalı 2'li bir priz alıp, akım korumalı prize 5'li normal bir priz çoğaltıcı takabilirsiniz.
Priz sorun çıkarmaz. Ama PSU, PSU güç kablosu ve kullanacaksanız priz çoğaltıcı kaliteli olsun, ucuzları sorun çıkarabilir.7/24 açık olacağı için emin olmak istedim. Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartlarına bu kadar yatırım yaptıktan sonra alırken biraz iyisini alayım diyorum