Neler Yeni

Mining de tek prizden 650w kullanmak

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Başlıkta belirttiğim gibi tek priz üzerinden 7/24 açık kalacak şekilde ortalama 650-700w kullanmak sorun yaratır mı?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Akım korumalı priz veya UPS şart; fakat prizden kullanmanda da elektrik akımı stabil olduğu sürece bir sorun yok tabii ki.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Şunu almayı düşünüyorum yeterli olur herhalde

UPS, akım korumalı prizleri bedavaya aldığım için pek bilmiyorum; fakat kablo kalınlığına göre olduğunu düşünüyorum bazı prizlerde elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi gibi yüksek güç isteyen ürünleri çalıştırmamam söyleniyor. Çalıştırdığımda da sorun olmuyor aslında; fakat belki uzun kullanımda sorun yaratabileceğinden ötürü iyice araştırarak alın. Üstelik 7/24 çalışacağı için uzun kullanım performansı çok önemli.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,346
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
650W priz için pek bir şey değil.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
UPS, akım korumalı prizleri bedavaya aldığım için pek bilmiyorum; fakat kablo kalınlığına göre olduğunu düşünüyorum bazı prizlerde elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi gibi yüksek güç isteyen ürünleri çalıştırmamam söyleniyor. Çalıştırdığımda da sorun olmuyor aslında; fakat belki uzun kullanımda sorun yaratabileceğinden ötürü iyice araştırarak alın. Üstelik 7/24 çalışacağı için uzun kullanım performansı çok önemli.
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Birkaç aydır aynı prizde 500w üzeri kullanımım var ve bir sorun olmadı. Yaklaşık 150w daha eklemeyi düşünüyorum ve toplamda 650-700w arası tüketimim olacak. Oda da tek priz olduğu için bölme şansım yok şuanda ve bu konu hakkında da çok bir şey bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

650W priz için pek bir şey değil.
Kullanmamda sıkıntı olmaz yani

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Başlıkta belirttiğim gibi tek priz üzerinden 7/24 açık kalacak şekilde ortalama 650-700w kullanmak sorun yaratır mı?
Aynı prizle 2000-3000W çeken ev aletlerinin (kettle gibi) çalıştığı düşünülürse hiçbir sorun olmaz.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Birkaç aydır aynı prizde 500w üzeri kullanımım var ve bir sorun olmadı. Yaklaşık 150w daha eklemeyi düşünüyorum ve toplamda 650-700w arası tüketimim olacak. Oda da tek priz olduğu için bölme şansım yok şuanda ve bu konu hakkında da çok bir şey bulamadım
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, alıp rahatça kullanabilirsiniz. Bu kadar fazla para vermek istemezseniz akım korumalı 2'li bir priz alıp, akım korumalı prize 5'li normal bir priz çoğaltıcı takabilirsiniz.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Aynı prizle 2000-3000W çeken ev aletlerinin (kettle gibi) çalıştığı düşünülürse hiçbir sorun olmaz.
7/24 açık olacağı için emin olmak istedim. Teşekkür ederim

Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, alıp rahatça kullanabilirsiniz. Bu kadar fazla para vermek istemezseniz akım korumalı 2'li bir priz alıp, akım korumalı prize 5'li normal bir priz çoğaltıcı takabilirsiniz.
Ekran kartlarına bu kadar yatırım yaptıktan sonra alırken biraz iyisini alayım diyorum :D

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
7/24 açık olacağı için emin olmak istedim. Teşekkür ederim

Ekran kartlarına bu kadar yatırım yaptıktan sonra alırken biraz iyisini alayım diyorum :D
Priz sorun çıkarmaz. Ama PSU, PSU güç kablosu ve kullanacaksanız priz çoğaltıcı kaliteli olsun, ucuzları sorun çıkarabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,522
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom