Neler Yeni

Mining de tek prizden 650w kullanmak

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Ekran kartlarına bu kadar yatırım yaptıktan sonra alırken biraz iyisini alayım diyorum :D
Detaylarını bilmemekle birlikte evin sigortasına 2 adet küçük demir parçası tarzında bir şey yerleştirilmesi ile yüksek akım geldiğinde sigortanın atması sağlanabiliyor. Bu kadar yatırım yaptıktan sonra bu tarz çözümler de araştırılır bence. İşini sağlam kazığa bağlamakta fayda var. Bu tarz önlemler düşünürsen tam olarak nasıl yapacağını öğrenip detaylıca da anlatırım. Şu anda evimde bu sistemi kullanıyorum.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Priz sorun çıkarmaz. Ama PSU, PSU güç kablosu ve kullanacaksanız priz çoğaltıcı kaliteli olsun, ucuzları sorun çıkarabilir.
Peki hocam cevaplarınız için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Detaylarını bilmemekle birlikte evin sigortasına 2 adet küçük demir parçası tarzında bir şey yerleştirilmesi ile yüksek akım geldiğinde sigortanın atması sağlanabiliyor. Bu kadar yatırım yaptıktan sonra bu tarz çözümler de araştırılır bence. İşini sağlam kazığa bağlamakta fayda var. Bu tarz önlemler düşünürsen tam olarak nasıl yapacağını öğrenip detaylıca da anlatırım. Şu anda evimde bu sistemi kullanıyorum.
Kartlar gelince bi süre kullanıp denedikten sonra eğer sorun olursa sizle iletişime geçerim hocam. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
2 adet küçük demir dediğim "varistör" olarak geçiyor. Ben senin kafanı daha fazla karıştırmadan iyi geceler dileyeyim, bir sorun çıkacağını sanmıyorum, gösterdiğin ürünü alıp rahatlıkla kullanabilirsin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
650w çok bir şey değil ama ileride yüksek watt'lara çıkarsan 3000-4000 gibi tesisatı komple kontrol etmen lazım. Sigortasını, kablosunu, prizini. Elektrik işi bu temkinli olmakta önlem almakta fayda var, bi yangın çıkar sonra geri dönüşü olmayacak sonuçlar doğurabilir.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
650w çok bir şey değil ama ileride yüksek watt'lara çıkarsan 3000-4000 gibi tesisatı komple kontrol etmen lazım. Sigortasını, kablosunu, prizini. Elektrik işi bu temkinli olmakta önlem almakta fayda var, bi yangın çıkar sonra geri dönüşü olmayacak sonuçlar doğurabilir.
O değerlere çıkabileceğimi pek sanmıyorum :D En fazla 200 300w ekleyebilirim. Öyle bişey de olması durumunda sistemi 2 ye bölüm farklı prizlere bağlarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,535
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom