Arama sonuçları: *

1. A

Ekran kartı değişmeli mi ?

21.5k'ya 7900 gre alırdım
  2. A

PC temizliği için yardım

Fanları döndürmesin o yüzden bir parmağınla fanları tut, saç kurutma makinesinin gücü tozları kaldırmaya yetmiyorsa da önce tozları bir makyaj fırçasıyla dağıt sonra saç kurutma makinesiyle uçur
  3. A

AMD RX 7700XT FPS Drop Yiyorum!!

Dediğim gibi ssd driver'ını güncellemeyi veya ramlerin yerlerini değiştirmeyi dener misin
  4. A

AMD RX 7700XT FPS Drop Yiyorum!!

Psu kötü ondandır bence. 33 TL az verecem diye 600W bitfenix'ten Gamebooster geçerek içinden geçmişsin :D gerçi 2 ay önceymiş belki de sadece o psu vardı o zamanlar. SSD driverını kurunca veya ramlerin yerlerini değiştirince sorunu çözülen vardı onları dene çözülür belki Bios ve chipset...
  5. A

Ultra ayarlarda görüntü kötü

Monitör ayarlarında bi değişiklik bi tuhaflık olabilir mi monitörlerin de keskinlik ayarı var ya
  6. A

Taa dışında ne vardı
  7. A

Taa ile neyi karşılaştırdın? Taa açık / kapalı şeklinde mi? Ne alaka anlamadım
  8. A

Bilmiyorum oyundan oyuna değişiyor ama taa görüntüyü bulanıklaştırmasıyla ünlü, bi ssaa 4x veya msaa 4x falan yapsa fps baya düşer ama görüntü iyi olur ama bu oyunu hiç bilmiyorum ismini söylesin de bakayım
  9. A

Anti alising ayarın ne hani taa fxaa msaa ssaa falan oluyor ya, en önemli ayarlardan biri o 1723896390 Taa dışında hangi seçenekler var? Bir de hangi oyun bu? Youtube’a yazıp grafik ayarlarını açıklayan bir videoya bakmak lazım çünkü ayarlar oyundan oyuna değişiyor hep
  10. A

Güç kaynağının fanı dönmüyor sorun olurmu pc sorunsuz çalışıyor

Yeteri kadar ısınmadığı için dönmüyordur
  11. A

R7 7700 Ve RTX 4070 (super) Darboğaz yapar mı? (1080p)

Bu siteler yanlış gösteriyor 7500f bile darboğaz yapmaz 5600 bile yapmaz 1723535397 Dümdüz youtube testlerine bak darboğaz oluyor mu diye. 10 yıl önce minecraft oynuyor olsaydın o siteye bakardık da artık işlemci zorlayan oyun kalmadı o yüzden darboğaz diye bir şey yok 1723535475 Tamam işte...
  12. A

R7 7700 Ve RTX 4070 (super) Darboğaz yapar mı? (1080p)

7/24 fps oynamıyorsan 2k monitör al, çözünürlüğü daha yüksek olduğu için her türlü işine yarar. Bütçen ne? 7700'lü f/p hazır sistem yok, muhtemelen kazık bir sisteme bakıyorsun
  13. A

Dell G2724D siyah ekran

Olur discordunu yaz
  14. A

Dell G2724D siyah ekran

Monitörün tuşuna basmamış bastı açıldı
  15. A

Dell G2724D siyah ekran

Discorda gir
  16. A

Dell G2724D siyah ekran

Daha driver kurduracam renk ayarlarını yaptıracam, forum çok yavaş kalıyor
  17. A

Dell G2724D siyah ekran

Discordunu ver
  18. A

Dell G2724D siyah ekran

Dp kablosunun tam takılı olduğundan emin ol çünkü bazen ittiriyorsun vay aw bu kadar giriyor muymuş diyorsun. Bir de bilgisayardan önce monitörü açıp dene. Olmazsa bilgisayar açıldıktan 30 sn sonra falan aç bir de öyle dene. 1723472656 Bir de ekran kartındaki displayport kablonu taktığın yeri...
  19. A

20.000 22k monitör klavye dahil sistem önerisi

Ekran kartı nvidia olmaz 1723120178 https://www.gencergaming.com/gen-xxi https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-24gn65r-b-23-8-1-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,373629183.html
  20. A

Darboğaz Nasıl çözülür

Oynadığın oyun işlemci ağırlıklıymış o yüzden gpu'yu çok kullanmıyordur. minecraft veya war thunder indir 7/24 %100 gpu kullandığını görürsün
Top Bottom