Neler Yeni

Ultra ayarlarda görüntü kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
Arkadaşlar oyunlarda ultra kalitede oynuyorum fakat görüntü kötü, sanki FSR ı performans modunda açmışım gibi. Bunun sebebi nedir nıvıdıa ayarlarına hiç ellemedim kalite modunda şuan ama oyunların sanki keskinliği eksik gibi. Sağdaki çam ağacına bakarsanız fark edeceksiniz. (kart RTX 4060)
Ekran Görüntüsü (1)-min.png

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
Attığın ss de sorun göremedim

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Arkadaşlar oyunlarda ultra kalitede oynuyorum fakat görüntü kötü, sanki FSR ı performans modunda açmışım gibi. Bunun sebebi nedir nıvıdıa ayarlarına hiç ellemedim kalite modunda şuan ama oyunların sanki keskinliği eksik gibi. Sağdaki çam ağacına bakarsanız fark edeceksiniz. (kart RTX 4060)Alıntıyı görüntüle
Aga o ağac dlss den dolayıdır. Kapayıpda dene birde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DLSS kapatıp denedim yine aynı. Yakınlar güzel sorun yok ama uzak detaylar pixelleşiyor.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2)-min.png
    Ekran Görüntüsü (2)-min.png
    971.9 KB · Hit: 40
  • Ekran Görüntüsü (3)-min.png
    Ekran Görüntüsü (3)-min.png
    740.9 KB · Hit: 43

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Anti alising ayarın ne hani taa fxaa msaa ssaa falan oluyor ya, en önemli ayarlardan biri o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taa dışında hangi seçenekler var? Bir de hangi oyun bu? Youtube’a yazıp grafik ayarlarını açıklayan bir videoya bakmak lazım çünkü ayarlar oyundan oyuna değişiyor hep

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Anti alising ayarın ne hani taa fxaa msaa ssaa falan oluyor ya, en önemli ayarlardan biri o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taa dışında hangi seçenekler var? Bir de hangi oyun bu? Youtube’a yazıp grafik ayarlarını açıklayan bir videoya bakmak lazım çünkü ayarlar oyundan oyuna değişiyor hep
taa olması gerekmiyor mu taa ztn

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
taa olması gerekmiyor mu taa ztn
Bilmiyorum oyundan oyuna değişiyor ama taa görüntüyü bulanıklaştırmasıyla ünlü, bi ssaa 4x veya msaa 4x falan yapsa fps baya düşer ama görüntü iyi olur ama bu oyunu hiç bilmiyorum ismini söylesin de bakayım

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bilmiyorum oyundan oyuna değişiyor ama taa görüntüyü bulanıklaştırmasıyla ünlü, bi ssaa 4x veya msaa 4x falan yapsa fps baya düşer ama görüntü iyi olur ama bu oyunu hiç bilmiyorum ismini söylesin de bakayım
nfs payback üzerinden örnek vericem taa açınca daha iyi oluyor pikselleşme olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,362
Üyeler
161,274
Son üye
muslaf
Top Bottom