dyron
80+
Dahası
hepsini denedim en iyisi taa oldu nfsdeTaa ile neyi karşılaştırdın? Taa açık / kapalı şeklinde mi? Ne alaka anlamadım
hepsini denedim en iyisi taa oldu nfsdeTaa ile neyi karşılaştırdın? Taa açık / kapalı şeklinde mi? Ne alaka anlamadım
Taa dışında ne vardıhepsini denedim en iyisi taa oldu nfsde
valla hatırlamıyorumTaa dışında ne vardı
birazdan girip bakayımvalla hatırlamıyorum
DLSS açık olduğu içindir.Arkadaşlar oyunlarda ultra kalitede oynuyorum fakat görüntü kötü, sanki FSR ı performans modunda açmışım gibi. Bunun sebebi nedir nıvıdıa ayarlarına hiç ellemedim kalite modunda şuan ama oyunların sanki keskinliği eksik gibi. Sağdaki çam ağacına bakarsanız fark edeceksiniz. (kart RTX 4060)Alıntıyı görüntüle
oyuna girim dedim tam ekran olmuyo yarım saattir uğraşıyorumvalla hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
birazdan girip bakayım
DLSS kapalı da denedimDLSS açık olduğu içindir.
fxaa ve taa var fxaa yumuşatıyo ama mesela yol çizgilerini pikselleştiriyo taa düzeltiyo uzaktaki kablolarıda daha görünür hale getiriuyoTaa dışında ne vardı
Oyun içi tüm ayarlar bunlar bunlar dışındakiler hz ayarı çözünürlük ayarı falanAnti alising ayarın ne hani taa fxaa msaa ssaa falan oluyor ya, en önemli ayarlardan biri o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Taa dışında hangi seçenekler var? Bir de hangi oyun bu? Youtube’a yazıp grafik ayarlarını açıklayan bir videoya bakmak lazım çünkü ayarlar oyundan oyuna değişiyor hep
oyundan kaynaklıdırDLSS kapalı da denedim
Zaten grafik görsellerini attım orada taa hıgh seçili ona rağmen böyleoyundan kaynaklıdır
Galibaoyundan kaynaklıdır
Yok hocam her şeyi denedim yok herhalde oyunun ultra ayarları bu daha iyisi yokMonitör ayarlarında bi değişiklik bi tuhaflık olabilir mi monitörlerin de keskinlik ayarı var ya