Ultra ayarlarda görüntü kötü

Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar oyunlarda ultra kalitede oynuyorum fakat görüntü kötü, sanki FSR ı performans modunda açmışım gibi. Bunun sebebi nedir nıvıdıa ayarlarına hiç ellemedim kalite modunda şuan ama oyunların sanki keskinliği eksik gibi. Sağdaki çam ağacına bakarsanız fark edeceksiniz. (kart RTX 4060)
Ekran Görüntüsü (1)-min.png

Arkadaşlar oyunlarda ultra kalitede oynuyorum fakat görüntü kötü, sanki FSR ı performans modunda açmışım gibi. Bunun sebebi nedir nıvıdıa ayarlarına hiç ellemedim kalite modunda şuan ama oyunların sanki keskinliği eksik gibi. Sağdaki çam ağacına bakarsanız fark edeceksiniz. (kart RTX 4060)Alıntıyı görüntüle
Aga o ağac dlss den dolayıdır. Kapayıpda dene birde.

DLSS kapatıp denedim yine aynı. Yakınlar güzel sorun yok ama uzak detaylar pixelleşiyor.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2)-min.png
    Ekran Görüntüsü (2)-min.png
    971.9 KB · Hit: 75
  • Ekran Görüntüsü (3)-min.png
    Ekran Görüntüsü (3)-min.png
    740.9 KB · Hit: 93
Anti alising ayarın ne hani taa fxaa msaa ssaa falan oluyor ya, en önemli ayarlardan biri o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taa dışında hangi seçenekler var? Bir de hangi oyun bu? Youtube’a yazıp grafik ayarlarını açıklayan bir videoya bakmak lazım çünkü ayarlar oyundan oyuna değişiyor hep

Anti alising ayarın ne hani taa fxaa msaa ssaa falan oluyor ya, en önemli ayarlardan biri o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taa dışında hangi seçenekler var? Bir de hangi oyun bu? Youtube’a yazıp grafik ayarlarını açıklayan bir videoya bakmak lazım çünkü ayarlar oyundan oyuna değişiyor hep
taa olması gerekmiyor mu taa ztn

Bilmiyorum oyundan oyuna değişiyor ama taa görüntüyü bulanıklaştırmasıyla ünlü, bi ssaa 4x veya msaa 4x falan yapsa fps baya düşer ama görüntü iyi olur ama bu oyunu hiç bilmiyorum ismini söylesin de bakayım
nfs payback üzerinden örnek vericem taa açınca daha iyi oluyor pikselleşme olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,320
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri