o sisteme 2k yakışırMerhaba Ben hazır sistem alıcam hazır sistemın yanında birde monitör alıcam 1080p çözünürlüğünde Rtx 4070 ve Ryzen 7 7700 ile darboğaz olur mu ve valorantda ortalama kaç fps verir?
1080p de darbogaz olur 2 k alman lazımbencede yakışırda sistemi alıcağım yerde fps değeri yazıyor 1080pde fps değeri fazlayken 2kda fps degeri düşüyor oyüzden 1080p
Olmaz kanka1080p de darbogaz olur 2 k alman lazım
7/24 fps oynamıyorsan 2k monitör al, çözünürlüğü daha yüksek olduğu için her türlü işine yarar. Bütçen ne? 7700'lü f/p hazır sistem yok, muhtemelen kazık bir sisteme bakıyorsunya 4070 yerine 4070 super ile olur mu birde valorantda kaç fps verir? (monitör 1080p)
7/24 fps oynamicam ama genel olarak oyunda geçer zamanım alıcağım sistem şu7/24 fps oynamıyorsan 2k monitör al, çözünürlüğü daha yüksek olduğu için her türlü işine yarar. Bütçen ne? 7700'lü f/p hazır sistem yok, muhtemelen kazık bir sisteme bakıyorsun
bu sistem kazık alınmaz.7/24 fps oynamicam ama genel olarak oyunda geçer zamanım alıcağım sistem şu
7 7700 e çekicem işlemciyi
MANTIS-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
MANTIS-4070SUPER oyuncu bilgisayarı ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7500F MPK ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
ben asus , msı ve gigabyte dışında iyi bir marka biliyorum fiyatlar böyle yani ben kac tane adama sordum galax diyip duruyorlar çevremdeki insanlarda msi veya asus kullanıyor amd bile almayı düşünmüyordum çok ısınıyor dediler diye intel alcaktım buseferde intelin 13. 14. nesil sorunlu çıktı uygun fiyata asus veya msı sistem önercekseniz sizi bekliyorum.bu sistem kazık alınmaz.
galax palit ekran kartları f/p olarak iyidir intel 13. 14. nesil işlemcilerde sorunlar olduğu doğru evet ekran kartı olarak amd mi yoksa nvidia mı istiyorsun? bütçe nedir? illa msi veya asus olmasına gerek yok çünkü msi ve asus ekran kartlarınında soğutması kötü olan modelleri var.ben asus , msı ve gigabyte dışında iyi bir marka biliyorum fiyatlar böyle yani ben kac tane adama sordum galax diyip duruyorlar çevremdeki insanlarda msi veya asus kullanıyor amd bile almayı düşünmüyordum çok ısınıyor dediler diye intel alcaktım buseferde intelin 13. 14. nesil sorunlu çıktı uygun fiyata asus veya msı sistem önercekseniz sizi bekliyorum.
nvidia istiyorum nedeni hep bir rtx ekran kartım olsun istemişimdir youtubdaki videolardan hep özenmişimdir ve msi ve asus olsa iyi olur nedeni diger markarı bilmiyorum çevremdeki insanlsr asus ve msi kullanıyor ve oyun deneyimleri felan başarılı diyorlar. bütçe 65bingalax palit ekran kartları f/p olarak iyidir intel 13. 14. nesil işlemcilerde sorunlar olduğu doğru evet ekran kartı olarak amd mi yoksa nvidia mı istiyorsun? bütçe nedir? illa msi veya asus olmasına gerek yok çünkü msi ve asus ekran kartlarınında soğutması kötü olan modelleri var.