Arama sonuçları: *

1. Alin24

Geforce Experience'de masa üstümü kayıt alamıyorum

Çözebildin mi
  2. Alin24

Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor, Neden Olabilir?

2 tane önde büyük fan, bir de arkada fan var. 1687465181 110 110 derece oluyor, oyuna yeni girdim. Üstelik MTA oynuyorum
  3. Alin24

Sorun ne zamandır var hatırlamıyorum ama haftada bir veya haftada 2 kez oluyorken son birkaç gündür sürekli yapanıyor. 1687463289 Evet, stok fan işlemci. İşlemciyi satın alalı 2 ay oldu olmadı yeni olduğu için bakımını yaptırmadım. Kapanması için kaç derece olması gerek?
  4. Alin24

İlk aldığımda Ryzen 3 3200G olarak APU sistemdi, sonra GTX 1650 aldım. Ardından işlemciyi upgrade ettim. İşlemci sıfır fakat ekran kartı ikinci el olabilir, kutusunda hiç açılmamış olarak çıktı fakat ikinci el sitelerinden aldım. Stokculardan yani. 1687301006 Fandan çıkan ses artıyor, ilgisi...
  5. Alin24

Ryzen 5 5600 - Asus Phoneix GTX 1650 - Gigabyte B450M H - 2X8 PNY 3200Mhz Ram - 500W PSU 80+
  6. Alin24

Kankam altta yazıyor
  7. Alin24

Sebebini bilmiyorum, sadece kendi kendine kapanıyor. Neden olabilir?
  8. Alin24

Oyunlarda Yaşadığım Problem(Videolu)

Birçok oyunda bu tarz problem ile karşılaşıyorum. Ryzen 5 5600 - 2x8 3200 mhz ram - Asus Phoneix 1650 ekran kartı var.
  9. Alin24

BIOS | Güvenli Önyükleme Modu Sorunu

Zaten enabled modda en başından beri fakat Not Active. gibi bir şey yazıyor altında
  10. Alin24

BIOS | Güvenli Önyükleme Modu Sorunu

Güvenli önyükleme açık fakat şöyle bir sorun veriyor açmaya çalıştığımda. https://i.imgur.com/IqKnGlY.png 1677012630 Daha önce YouTube dan izleyerek yapmaya çalıştığımda anakartımı bozmuştum.
  11. Alin24

TPM AYARİNDAN SONRA BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR

Bilgisayarciya götürdüm bilgisayarı anakartın bozulmuş dedi, garantiye göndermeye çalışacağım. 1676032760 Eğer ki olmazsa bu sistem için ucuz fiyatli iade edecek bir anakart var mı acaba ? Pek anlamıyorum o konudan
  12. Alin24

Tekrar deniyorum
  13. Alin24

SSD HDD ne varsa onları da çıkarttım uyarı verir diye onlarla da alakası yok, bios ile ilgili yaptığım ayardan kaynaklı muhtemelen. Boot işlemi yaparken mouse ışıkları yanıyor normalde direk boot işlemi yapmıyor bilgisayar. 1676021787 Bir de yanlış yapmış olabilirim diye soruyorum tornavidayi o...
  14. Alin24

Parçalar çalışıyor, sistem çalışmıyor yani. Windows a girmiyor diyeyim, bilgisayar açılmaya çalışıp geri kapanıyor gibi. 1675978359 Size video gonderebilecegim bir yer olsa daha iyi izah ederdim ama buradan olmuyor.
  15. Alin24

Tamamdır 1675978202 Ama ekrana bir şey gelmesinde değil ki sorun, bilgisayar açılmıyor.
  16. Alin24

Kuzenimde var yan binadak RTX 3060 güç kablosu gerekiyor ona
  17. Alin24

Bu ayarı yaptım en son ve bir daha bilgisayara erişmedim 1675977632 Güç tuşuna basılı tutuyorum bilgisayar kapanmıyor hocam 😀
  18. Alin24

Beceremedim sanırım fakat fanlar çok sesli dönüp bir anda duruyordu şuanda fanlar durmadan çalışıyor sadece. Bilgisayara ekranın geldiğini mouse ışığı yandığında anlıyorum normalde şuanda gelmedi ışık ve ekran.
  19. Alin24

4 tane olan yerin dördünü de mi temas edecek yani, yanlış anlamadım.
  20. Alin24

Sonra 1675976638 Bios pili takılı olacak mı?
Top Bottom