Arama sonuçları: *

1. B

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Umarım girmiyordur. Teşekkürler yanıtlarınız için bu arada. 1615046574 Windows 7 Wİndows 10 yapılabiliyor Oorijinal bir şekilde Key dönüştürme var.
  2. B

Onu biliyorum fakat zamanında para verdiğimiz bir şeydi Orijinal Windows. Yine de korsan olur mu? Şirkete hakkını vermiştim sonuçta. Eğer yine de korsana giriyorsa üzücü bir durum.
  3. B

Key konusu açılmışken ben korsana karşıyım, yani kendim kullanmam. Benim 10 senelik eski bir bilgisayarım var. Şimdi yenisine geçtim. Onu alırken Windows 7 Key de almıştık orijinal fakat ben o zaman küçük olduğum için bilmiyordum bir yere kaydetmeyi 5 yaşında falandım. Ona formatlar, atıldı...
  4. B

Hala kullanılabildiği için korsan değildir diye düşünmüştüm. Microsof'tun bir açıklaması var mı bu konu hakkında?
  5. B

deneme sürümü bitince kullanmaya devam edebiliyorsan mesela windows 10 deneme sürümü bitince birkaç özellikten mahrum kalıyorsun fakat kullanabiliyorsun hala bunu firma bilerek yaptığı için bence korsana girmez
  6. B

RX5500 XT Sistemde Fortnite FPS düşmesi

biraz optimizasyon sıkıntısı var arada bende de oluyor sisteminizde sıkıntı olduğunu sanmıyorum
  7. B

PCimde benden izinsiz mining yapılıyor olabilirmi ?

Malwarebytes indirip tarama yapın.
  8. B

Bilgisayarım eskisi gibi performans vermiyor

pardon görmedim amd kartlar hakkında pek bir fikrim yok ondan bir şey diyemeyeceğim
  9. B

Bilgisayarım eskisi gibi performans vermiyor

işlemciniz nedir
  10. B

Overclock Yaptım Çok Pişmanım

ekran kartı driverini silip tekrar yüklemeyi ded deneyebilirsiniz
  11. B

ets 2 menüdeyken kasadan gelen cızırtı sesi

fpsiniz 2000 falan olduğu için cızırtı oluyor o menülerde
  12. B

B450m s2h Ryzen sorunu

Hocam ilk bios sürümüne geri döndüyseniz 3. nesil işlemci kullanamazsınız. 2. nesil bir işlemci ile biosu güncelleyip 3. nesil işlemci takmanız gerekir.
  13. B

bilgisayarımda virüs mü var yardım!

adwcleaner veya malwarebytes indirip ayarlardan rootkit açıp taratın bir de bir şey bulamaz ise sıkıntı yoktur
  14. B

bilgisayarımda virüs mü var yardım!

Trojan bulaşmış korsan bir şey indirmediyseniz nasıl bulaşmış acaba rastgele internetten normal bir dosya indirip bulaşmış olabilir güvenli yerler tercih edin
  15. B

Oyunlarda Fps Drop Sorunu

s single ramden dolayı kaynaklanıyor olabilir
  16. B

internet altyapı yükseltmek ?

türktelekomu arayıp altyapınız hakkında sorular sorabilirsiniz
  17. B

Sapphire Nitro+ 5500XT Fan logosu düşüyor

evet bant olmaz mı?
  18. B

Virüs taramasını ne ile yapabilirim?

virüsleri başarılı bir şekilde temizlediyseniz ve virüsler illa format atılması gereken virüslerden değilse gerek yok
  19. B

Virüs taramasını ne ile yapabilirim?

malwarebytes ile tarama yapın
  20. B

Bilgisayardaki ilginç sorun?

anladım hocam
Top Bottom