Neler Yeni

Bilgisayardaki ilginç sorun?

Bergee

80+ Silver
edit //

Ekler

• IMG-20201213-WA0008.jpeg
    IMG-20201213-WA0008.jpeg
    605.3 KB · Hit: 336
Son düzenleme:

Bergee

80+ Silver
hocam biosunuz ilk sürüm mü ben mi yanlış görüyorum
Hocam B450M S2H V2 bu ve bu anakartın 3000 series destekleyen versiyonuda bu :D V2 kart bu düz olan değil :( pişman oldum bunu aldığıma henüz sadece 1 güncelleme gelmiş F60e o da yeni yani...

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Hocam B450M S2H V2 bu ve bu anakartın 3000 series destekleyen versiyonuda bu :D V2 kart bu düz olan değil :( pişman oldum bunu aldığıma henüz sadece 1 güncelleme gelmiş F60e o da yeni yani...
anladım hocam

Bergee

80+ Silver

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sistemim:

AMD Ryzen 3 3100
Gigabyte B450M S2H V2 Anakart
Palit GTX 1660S
Zalman 550W 80+ Bronze
XPG Adata Gammix 3200 MHZ 8 GB RAM

Merhabalar, daha önceki konularımda da belirttiğim gibi; bilgisayarı henüz yeni topladım ve sorunum şu ki tüm herşeyi yerli yerince taktım. Bilgisayarı açma tuşuna basıyorum her şey normal gibi çalışıyor Windows a kadar geliyorum daha sonra ekran gidiyor ekran ile birlikte fare klavye ışığı falanda gidiyor bazen de bunlarla birlikte CPU fanıda gidebiliyor. 5 dakikadan daha uzun süre açık kalmadı hiçbir şekilde PC aldığımdan her şeyi bu sorunla uğraşıyorum.. Videolu bir biçimde anlatımınıda yaptım sorunumun.

Denediğim çözümler;
Başka bir PSU ile denedim yine aynıydı.
Ekran kartını başka bir pcde denedim gayet verimli şekilde çalışıyor.
Bios update yaptım.

Video;
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül hocam çözseniz çözseniz bu sorunu siz çözersiniz valla yardımlarınızı bekliyorum sorunumun neyde olduğunu anlasam iade ya da değişim yapacağım en azından o şeyi..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu da bios ekranı bios ekranındayken hiçbir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor kapanmıyor..
SSD yi çıkartıp başka kurulu win olan harddisk yada ssd varsa onları takıp deneme şansın varmı knk.
Bide gözüme 2 şey takıldı XMP açsan saçma ama olabilir mi bilmiyorum denemekte fayda var.
Bide işlemcin voltajın bana düşük geldi, benim işlemci E5200 45nm 1.136V belki yeni nesillerde böyledir orasını bilemem.

Bergee

80+ Silver
SSD yi çıkartıp başka kurulu win olan harddisk yada ssd varsa onları takıp deneme şansın varmı knk.
Bide gözüme 2 şey takıldı XMP açsan saçma ama olabilir mi bilmiyorum denemekte fayda var.
Bide işlemcin voltajın bana düşük geldi, benim işlemci E5200 45nm 1.136V belki yeni nesillerde böyledir orasını bilemem.
Hocam şuan teknik serviste pc. Geldiğinde eğer hala sorun bulunmamış olursa bunları deneyeceğim ama başka hdd ile de denedim evde ben disklerle alakalı olduğunu düşünmüyorum ki ssd zaten yeniydi henüz alalı 1 ay oldu olmadı yani :)

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam şuan teknik serviste PC. Geldiğinde eğer hala sorun bulunmamış olursa bunları deneyeceğim ama başka HDD ile de denedim evde ben disklerle alakalı olduğunu düşünmüyorum ki ssd zaten yeniydi henüz alalı 1 ay oldu olmadı yani :)
İnan her ihtimali düşünüyorum. :D

Bergee

80+ Silver

Bergee

80+ Silver
Gelişme: işlemci sorunluymuş başka bir işlemci taktıklarında bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılmış.

Şimdi şöyle ki ürünü trendyol üzerinden Techburada adlı firmadan satın aldım. Ve ayın 9'unda faturası kesildi kutusunuda açtım taktım çalışmadı işlemci sorunlu çıktı iade talebi oluşturdum kabul etmeme gibi bir durum söz konusu olur mu? olursa nasıl bir yol izlemeliyim?

Top Bottom