Artık cidden yardım yardım yardım yoksa tımarhaneye yatıracaklar beni bu gidişle ...@Abdullah Hacıgül abi yardım edermisin
İşte hocam neyde sorun olduğunu öğrensem yetecek direk garantiye göndereceğim ona göre o parçayıServislik olabilir
Bende öyle düşünüyorum hocam. Çok alakasız geliyor sonuçta videoda da görüldüğü gibi sistem manyak ediyor kendini.Sorunun dönüştürücü veya kablo ile alakalı olmadığı kanaatindeyim. Görüntü gittikten sonra sistem deliriyor. Farklı bir promlem söz konusu
Hayırlısı olsunTüm bileşenleri farklı farklı denedim değiştirip bir şekilde sorun yine aynı işlemci ile anakart sadece değişiklik göstermedi bu sistemde. Onların yerine takabilecek bir şey bulamadım. İşlemcide sorun olduğunu düşünmüyorum bios ekranında occt programında değerleri gayet düzgün 34 39 derece aralarında çalışıyor. Voltaj değerlerinide konuya eklemiş olmam lazım zaten. Voltaj değerleride normal gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle sorunum anakart kaynaklı.. Tanıdık bir teknik servis abimiz var ona verdim bu akşam ya da yarın sorununu çözmüş olurum dedim çözemezsem onarım gibi bir şey yapmayacağım en azından sorunun neyden kaynaklandığını bulur sana ona göre geri dönüş yaparım dedi. Bende bekliyorum bakalım. Sorun anakart ise zaten garantili bir ürün olduğu için iade olmasa bile değişim olacağını düşünüyorum çünkü onarımlarda anakart işlevsel olmuyor bunuda özellikle belirteceğim onarım istemediğimi. Hayırlısı inşallah...
Bios ile düzelecek bence yapınGelişme 3: bios güncellemesi gelmiş fakat, benim kullandığım sürüm F1 sürümü ve zaten benim işlemcimi destekleyen bir sürüm olduğu yazıyor. Enteresan bir şekilde yeni gelen güncelleme diğer modeller için geldiğini gördüm bu B450M S2H V2 ile acaba bir uyuşmazlık problemi mi var bu anakartın? Daha önce b450m s2h v2 ile Ryzen 3 3100 kullanan oldu mu? Bu gibi sorunlarla karşılaştı mı merak ediyorum... Güncelledikten sonra bile işe yarayacağını düşünmüyorum artık açıkçası. Ümitler kesiliyor
Alıntıyı görüntüle