benim eski dönüştürücümde de vardı öyle bir sorun iade ettim yenisini aldım sıkıntısız şuanBen de dönüştürücü kullanıyorum. Windows yüklenme noktaları geliyor sonra ekran kapanıyor. Windowsun açıldığını bildikten sonra kabloyu ekran kartından çıkar tak yapıyorum. Ekran geliyor
Keşke dönüştürücülük bir sorunum olsaydı benimde 1 haftadır bilgisayarsızım hatta 2 haftadır kafayı yiyeceğim artık sistem yükseltelim dedik yükseltmeseydim keşke hiçbenim eski dönüştürücümde de vardı öyle bir sorun iade ettim yenisini aldım sıkıntısız şuan
başlarda bende senin gibi düşündüm azı sorunlar yaşadım bütün hevesimi kırdı şuan yok o bilgisayarı alırken ki heves istekKeşke dönüştürücülük bir sorunum olsaydı benimde 1 haftadır bilgisayarsızım hatta 2 haftadır kafayı yiyeceğim artık sistem yükseltelim dedik yükseltmeseydim keşke hiç
PC yi komple iade etGelişme: hiçbir gelişme yok Götürdüğüm büyük teknik servis bile anlayamadı hala 2.gün oldu hatta 3. gün çözmeye çalışıyoruz diyorlar Allah aşkına kul hakkı mı yedik naptık ne bu şanssızlık
Internetten aldıysan 14 gün hakkın var. Iade etTüm parçaları tek tek aldım maalesef öyle bir seçeneğim yok illa ki sorun çıkartacaklardır
İnternetten aldıysan 14 Gün iade hakkın var.Tüm parçaları tek tek aldım maalesef öyle bir seçeneğim yok illa ki sorun çıkartacaklardır
Internetten aldıysan 14 gün hakkın var. Iade et
Açılmış paket iade edilir mi ki? Sorun çıkarma ihtimalleri çok yüksek. Tüketici haklarına kadar gider muhtemelen bu Çok uzatırlar uğraşmak bile istemiyorum yoksa çoktan iade etmiştim..İnternetten aldıysan 14 Gün iade hakkın var.
En son böyle bir şey söylediler Diskte sorun var gibi dediler.
14 gün süre geçmemişse sebepsiz keyfi iade hakkın var. İnternetten aldıysan.Açılmış paket iade edilir mi ki? Sorun çıkarma ihtimalleri çok yüksek. Tüketici haklarına kadar gider muhtemelen bu Çok uzatırlar uğraşmak bile istemiyorum yoksa çoktan iade etmiştim..
En son böyle bir şey söylediler Diskte sorun var gibi dediler.
Gerçi orasıda doğru durun bakalım hocam bugün sorunu çözeceklerini söylediler arıza tespitini yapıp bana bildirecekler Ona göre pazartesi günü hangi parça bozuk ise iadesini ya da değişimi isteyeceğim14 gün süre geçmemişse sebepsiz keyfi iade hakkın var. İnternetten aldıysan.
Ayrıca şimdi uğraşmazsan ilerde cebinden para çıkacaktır