Neler Yeni

Elgato HD60 PRO Capture Card Laptop ekranını yayın bilgisayarına nasıl veririz?

RecepEnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Recep Enes Öcalan
Laptopumun HDMI Çıkışı var HDMIın bir ucunu buraya diğer ucunu yayın açacağım bilgisayardaki capture cardın IN veya OUTPUT tarafına takıyorum diğer girişe de hangisi boştaysa onu takıyorum ve onu da yayın bilgisayarındaki ekran kartına bağlıyorum. Hangi tarafa neyi bağlarsam bağlıyayım görüntü almayı beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz?

RecepEnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Recep Enes Öcalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, işlemcideki ekran kartını devre dışı bıraktım laptop ekranı tamamen içindeki ekran kartı ile çalışıyor

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Burhan Bey
Laptop ın ekranını "yansıtma (duplicate)" demeniz gerekiyor, ekran ayarlarından birden çok ekran sekmesinde olması lazım. Yani laptopın ekranında ne varsa capture karta da onun gitmesi için.
Laptopdan çıkan HDMI kablosunu da capture kartın IN portuna takın. Başka bir bağlantı yapmanıza gerek yok, bu şekilde yayın bilgisayarında görüntü almanız gerekir.

RecepEnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Recep Enes Öcalan
Laptop ekranında ekranlar böyle gözüküyor lakin yayın açacağım pcde ekran gözükmüyor.

1731614726114.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran gözükmüyordar kastım Elgato programında No Signal yazıyor

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Can
HD60PRO'nun IN kısmına laptop'un hdmi çıkışından aldığın kabloyu gireceksin. Ekranları klonlamışsın zaten. OUT kısmı boş kalabilir bir ekrana bağlayıp o ekran üzerinden görüntüye bakmayacaksan. Elgato'nun sitesinden Hardware Driver'ı indir kur başka bir şey kurmana gerek yok. Daha sonra OBS de görebilirsin.

RecepEnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Recep Enes Öcalan
Elgato Capture Utility i açtığım zaman laptop ses çıkarıyor kayıt baslıyor lakin No Signal diyor

RecepEnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Recep Enes Öcalan
Direkt taktığım gibi ekran siyah oluyor yine elgato uygulamasında no signal veriyor kapa aç yapsam da. Bir de şimdi taktığımda eski haline getiremiyorum windows + p yapıyorum ama gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki kez yapınca oldu yine yinele moduna aldım

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Burhan Bey
Normalde çalışması gerekirdi, anlamadım, elgatoyu kaldırıp tekrar kurun, elgatonun ayarlar kısmına da bir göz atın, ayarlarla oynayın, benim aklıma bunlar geldi, umarım çözülür...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,731
Üyeler
172,727
Son üye
𝐌𝐢𝐜𝐡𝐚𝐞𝐥 𝐌𝐲𝐞𝐫s
Top Bottom