Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

Lütfen Bilen Baksın Bilgisayarımda sesler kasıyor?

Denedim devam ediyor.
  2. Ben Tümay

Şu konu hakkında bilgisi olan yok mu? Gerçekten her forma yazdım bir Allah'ın kulu da çıkıp şundandır demedi. :F:
  3. Ben Tümay

hypixel ban build battle

Sonuç olarak isteyerek yaptığın bir şey ve ban sebebi. 2. de perma atsalar dahi haklılar, bilerek suistimal ediyorsun.
  4. Ben Tümay

hypixel ban build battle

3-4 diye sınır yoktur fakat aynı şeyi çok tekrarlarsan permaya değil de 1 yıla kadar gidebilir bence.
  5. Ben Tümay

Kulaklıktan. 1714065599 Nasıl yani? Kulaklık USB'ye bağlı onu soruyorsan.
  6. Ben Tümay

Bilgisayarımda sesler kasıyor. Masaüstü ve oyun fark etmiyor. Valorant oynarken sesli sohbet kullanınca da kasıyor, Google Play Games Beta'da oyun oynarken de. Sebebi nedir?
  7. Ben Tümay

Gigabayte B550 m k wifi varmı

Kablo ile bağlayabilirsin yada ekstra Wi-Fi aparatı alabilirsin.
  8. Ben Tümay

Bilgisayardan Telefonla Konuşabilir Miyim?

Böyle bir şey mümkün mü? Telefonum Samsung. WhatsApp'tan değil normalden konuşuluyor mu?
  9. Ben Tümay

uzay montaj kullanmak sisteme zararlımı

Sıkıntı olmaz o zaman 🥰
  10. Ben Tümay

uzay montaj kullanmak sisteme zararlımı

Kasa toplama ve koruma görevi görür, kaplumbağa kabuğu gibi düşünebilirsiniz. Dış etkenlere karşı; Statik elektrik, darbe veya sıvı gibi şeylere savunmasız olacaktır. Eğer hasar almaz ve sıvı temas etmez diyorsanız kullanabilirsiniz ancak aşırı derecede tozlanacaktır. Kardeşiniz, evcil...
  11. Ben Tümay

Usb Dongle tavsiyesi ( Game pad , air pods için )

Gecikmesiz bluetooth olmaz, azda olsa bir gecikme olur. 1703724045 https://www.amazon.com.tr/TP-Link-Bluetooth-Masa%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r/dp/B098K3H92Z?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  12. Ben Tümay

Bilgisayarımın ne kadar ömrü kaldı?

Bende Ryzen 5 5600 kullanıyorum gayet yeterli bir işlemci. 1701872330 RTX 3070Tİ var 4. yılı olacak dediğinizde ekran kartının çıkış tarihine baktım. Tam size ekran kartı 2020'de çıkmış nasıl 4 yıllık oluyor diyecekken 2024'e gireceğimizi fark ettim, zaman gerçekten hızlı geçiyor :confused:
  13. Ben Tümay

Bilgisayarımın ne kadar ömrü kaldı?

Bilgisayar parçalarının ömürleri çok uzundur, uygun şartlar altında kullanıldığında fazla eskimezler. HDD veya SDD ömrüne bakabilirsin, diğerlerine bakmak için bildiğim kadarıyla program yok. Zaten yeni çıkan oyunları kaldırmadıkça bilgisayarın ömrünü tamamlamış oluyor açıkçası, eskimesine de...
  14. Ben Tümay

Bilgisayarım Drop Yiyor

Oyun oynarken veya video izlerken anlık olarak bilgisayarım kasıyor. GTA 5 ve BF gibi oyunları 3-4 ay öncesine kadar çok rahat oynarken şimdi girdiğimde oynayamayacak derecede drop yiyorum. Valorant'ta da arada gidiyor. Sebebi ne olabilir? Virüs programım var. Sistemim Asus RTX 2060 OC 6GB AMD...
  15. Ben Tümay

Mouse konusunu noktalıyorum.

Dongle yok diye biliyorum 4k modelinde. Sadece 4k alıcısı var diye duydum.
  16. Ben Tümay

Flaş Bellek Garip Dosyalar

Tahmin ettiğim gibi. Gelecekten ultra teknolojili insanlar geçmişe bu flaş belleği bizimle iletişime geçmek için göndermişler. Değiştirme tarihine bakılırsa ortalama 70 yıl sonrasına ait bir bellek. İsimleri ”¢Özmäh D.äå3⁄4, a9ôq[Las.ñlu, ƒÂp}};è-.ūĞJ, G+a}M7~Q./Æ, ö☐ iDO.îrq, Ü}nx Ê0.4¢g” bu da...
  17. Ben Tümay

Çözüldü✓ Bilgisayarım Kapandı Ve Açılmıyor!

Dostlar saçma bir şekilde ramin birini söktüm ve açıldı. Ram mi sorunlu bilemeyeceğim birazdan test ederim. Sorunu yaşayanlar deneyebilir. 1698417464 Önceden de böyle çözmüşüm. Diğer konum: https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayarim-kapandi-ve-acilmiyor.743319/
  18. Ben Tümay

Çözüldü✓ Bilgisayarım Kapandı Ve Açılmıyor!

YouTube'da gezinirken bir anda bilgisayarım kapandı, fanlardan biri çok sesli bir şekilde dönmeye başladı. Ondan sonra kapattım ve tuşuna bastığımda açılmıyordu, klavye, mikrofon, kulaklık ve mouse ışıkları açılırken yanardı fakat onların ışıkları da yanmadı. Sebebi nedir? Zamanında bir kez daha...
  19. Ben Tümay

Windows 11 Ön Yükleme Sorunu

Konu hala çözülmedi. 1698161742 TPM 2.0'ı açtım fakat bu sefer ön yükleme açmamı istedi. Bios ile Windows UEFİ'yi seçtim ve onu da açtım fakat bir şey değişmedi, hala bunu diyor. Nasıl düzeltebilirim. Anakartım Asus B450M-K II modeli
Top Bottom