Neler Yeni

Mouse konusunu noktalıyorum.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Bivizy
Ne kadar istesemde çoğu kişiden öneri olan m3 4kyı alıp almamak arasında kalmıştım fakat 1300 TL'ye connectgameden alacağım site sıkıntılı densede güvenilir al diyen oldu. Herhalde o kadar önerildiğine göre boş mouse olamaz değil mi ? İlk defa kablosuz deneyimim olucak şunu anlamak istiyorum. Kutu içeriğinde dongle denilen bir şey var bunu kasaya ve mouse alicisinida dongleye takiyormusuz. Dongle ne işe yariyor donglesiz mouse çalışıyor sonuçta alıcısı var yani 4k donglem olmasa 4k hz kullanamayacakmiyim bi acıklık getirirseniz mutlu olucam. + Kutu içeriğinde başka bir şey yok sanirim dongleyi ilk defa duydum onun disinda (dongle),kutuda farkli bir arac gereç yoktur galiba

kerimustn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Üstün
Benimde merak ettiğim konu alıp almamak arasında çok kararsızım bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet
knk ben aldım dongle olmadan 4k hz kullanamıyorsun kablolu max 1000 hz destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk ben aldım dongle olmadan 4k hz kullanamıyorsun kablolu max 1000 hz destekliyor
bluetooth da var ama ben kullanmadım pc de bluethot yok diye

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
Ben aldım 1 haftaya yakındır da kullanıyorum gördüğüm sorun lar 4kda oyunlarda işlemci kullanımı aşırı artıyor ve bazı oyunlarda da takılma yapıyor 2k da kullanmak gerekiyor , driverını kullanman gerekirse pc dilini ingilizce ( amerika ) yapman gerek saçma bir şekilde başka da gördüğüm bir eksiği yok toparlamak gerekirse 4k hz dongle olmasa ve driverini hiç kullanmasanız bile bu paraya kesinlikle alınır piyasadaki çoğu kablolu fps oyunu mouselarını kullandım kkablosuz olarak da deathadder v2 pro da kullandım ama bu tadı vermedi ayrıca 1300tlye kablolu almayı düşünüyodun kablosuz mouse zaten tamamen ayrı bi olay denesen birdaha gerekmedikçe kablolu mouse kullanmazsın

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,569
İsim
Lokman Doğan
ben açıklık getirim hepsine çünkü ben de aldım
mouse güzel, 3 bağlantı tipi var blut/c tipi kabloyla / 4k dongle ile , şarjı uzun süre gidiyo
olumsuz yanları : aşırı uzun bi tık küçük olsa tadından yenmez , wirelles dongle olsaydı müq olurdu ben var sanıyordum hatta mousenin altında usb yeri var ama yok işte

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Bivizy
ben açıklık getirim hepsine çünkü ben de aldım
mouse güzel, 3 bağlantı tipi var blut/c tipi kabloyla / 4k dongle ile , şarjı uzun süre gidiyo
olumsuz yanları : aşırı uzun bi tık küçük olsa tadından yenmez , wirelles dongle olsaydı müq olurdu ben var sanıyordum hatta mousenin altında usb yeri var ama yok işte
Donglesi wireless degilse nasil baglanti yapiyosun dongleyi

Endgame xm2we indirimi devam ediyorsa onu al düşünmeden.
Hyperx pulsefire haste baktim ips ve hz degeri sanirsam endgame ile eşit.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,569
İsim
Lokman Doğan
onglesi wireless degilse nasil baglanti yapiyosun dongleyi
yani şöyle benim demek istediğim sadece bi usb olsun öyle bağlansın
ama bu c kabloyu takıyon pcye onu da 4k donglesine takıyon öyle yani her türlü kablo giriyor

yani şöyle bişi yok
1699775852455.png

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,569
İsim
Lokman Doğan
masaüstünde rahatsız etmez seni ama ben laptop kullandığım için ben oluyom kablolardan

Top Bottom