Neler Yeni

Mouse konusunu noktalıyorum.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Ne kadar istesemde çoğu kişiden öneri olan m3 4kyı alıp almamak arasında kalmıştım fakat 1300 TL'ye connectgameden alacağım site sıkıntılı densede güvenilir al diyen oldu. Herhalde o kadar önerildiğine göre boş mouse olamaz değil mi ? İlk defa kablosuz deneyimim olucak şunu anlamak istiyorum. Kutu içeriğinde dongle denilen bir şey var bunu kasaya ve mouse alicisinida dongleye takiyormusuz. Dongle ne işe yariyor donglesiz mouse çalışıyor sonuçta alıcısı var yani 4k donglem olmasa 4k hz kullanamayacakmiyim bi acıklık getirirseniz mutlu olucam. + Kutu içeriğinde başka bir şey yok sanirim dongleyi ilk defa duydum onun disinda (dongle),kutuda farkli bir arac gereç yoktur galiba

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
yani şöyle benim demek istediğim sadece bi usb olsun öyle bağlansın
ama bu c kabloyu takıyon pcye onu da 4k donglesine takıyon öyle yani her türlü kablo giriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani şöyle bişi yok
Alıntıyı görüntüle
Vallaha kafam öyle bir yaniyor ki hani alayim diyorum ama güvenceside sıkıntı ediyor bir durum yaşarsam içinde kalirsam bu sefer ailem dert edecek 1300 tl için. Hani güzel kablolu olsa şunu al deseler hadi olsa olsa 1500 TL'ye gidip alicam vallahi bak m3 4k alma git şunu al dense alicam

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,773
İsim
Lokman Doğan
Vallaha kafam öyle bir yaniyor ki hani alayim diyorum ama güvenceside sıkıntı ediyor bir durum yaşarsam içinde kalirsam bu sefer ailem dert edecek 1300 TL için. Hani güzel kablolu olsa şunu al deseler hadi olsa olsa 1500 TL'ye gidip alicam vallahi bak m3 4k alma git şunu al dense alicam
yani sayfadan ben de ilk defa alışveriş yaptım benimki sıkıntsız şu an ama alırken içimde kuşku vardı enden 1k indirim yaptılar onu hala anlamadım caksfkafa
bütçem olsa net razer deat v3 pro alırdım da 3.5 fiyaatı var

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
yani sayfadan ben de ilk defa alışveriş yaptım benimki sıkıntsız şu an ama alırken içimde kuşku vardı enden 1k indirim yaptılar onu hala anlamadım caksfkafa
bütçem olsa net razer deat v3 pro alırdım da 3.5 fiyaatı var
Kanka sana şunu sorucam eger m3 4k falan olmasaydi ne alirdin

Mesela şunu söyleyebilirmisin örneğin gider rival 5 alirdim gibi bi cevap

Diyelim m3 4k almadim ben veya almayacağım. Başka ne alabilirim ürün hyper x pulsefire haste nasil mesela

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,773
İsim
Lokman Doğan

Diyelim m3 4k almadim ben veya almayacağım. Başka ne alabilirim ürün hyper x pulsefire haste nasil mesela
diğerleri hakkında pek bilgim yok ama şeye danışırdım @M.A.Y. ama zenci adam mouseleri tanıyor

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan
Vallaha kafam öyle bir yaniyor ki hani alayim diyorum ama güvenceside sıkıntı ediyor bir durum yaşarsam içinde kalirsam bu sefer ailem dert edecek 1300 TL için. Hani güzel kablolu olsa şunu al deseler hadi olsa olsa 1500 TL'ye gidip alicam vallahi bak m3 4k alma git şunu al dense alicam

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Bunun ozelliklerl 1k hz degil mi yani m3 4k ie 3000 hertz farkı mevcut onun disinda 1k hzye xm2we almak mantiklimi ki

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan
Bunun ozelliklerl 1k hz degil mi yani m3 4k ie 3000 hertz farkı mevcut onun disinda 1k hzye xm2we almak mantiklimi
İşçilik ve kalite açısından çok daha önde bir mouse. Ayrıca 4k ile CPU kullanan bir şey. Eğer güzel bir işlemcin yoksa almanı hiç tavsiye etmem. 4K ile 1K arasındaki farkı zaten anlayacağınızı sanmıyorum. Ahım şahım bir değişim olmaz. Aşırı profesyonel bir fps oyuncusu falan değilseniz gereksiz zaten.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
İşçilik ve kalite açısından çok daha önde bir mouse. Ayrıca 4k ile CPU kullanan bir şey. Eğer güzel bir işlemcin yoksa almanı hiç tavsiye etmem. 4K ile 1K arasındaki farkı zaten anlayacağınızı sanmıyorum. Ahım şahım bir değişim olmaz. Aşırı profesyonel bir fps oyuncusu falan değilseniz gereksiz zaten.
Yani bütçem aşarsa 1400e çıkar şuanlık ve artık bir mouse almak istiyorum 2 3 gündür çabalıyorum hani m3 4k öneriliyor muhtemelen 2k kullanicam. 2k kullanacaksam 4k almış biri olarak garip hissedicem. Kablolu düşünüyorum kablosuz daha iyi sanirim genel anlamda baktigimda. Ne alicam artik kafam durdu

Yani bütçem aşarsa 1400e çıkar şuanlık ve artık bir mouse almak istiyorum 2 3 gündür çabalıyorum hani m3 4k öneriliyor muhtemelen 2k kullanicam. 2k kullanacaksam 4k almış biri olarak garip hissedicem. Kablolu düşünüyorum kablosuz daha iyi sanirim genel anlamda baktigimda. Ne alicam artik kafam durdu
Hani en çok istediğim nasil öneri veriliyorsa bana şey dense mesela şu fiyata şu kaçmaz veya işte git bundan al falan beni daha cok rahatlayacak seyler aslinda

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

Hani en çok istediğim nasil öneri veriliyorsa bana şey dense mesela şu fiyata şu kaçmaz veya işte git bundan al falan beni daha cok rahatlayacak seyler aslinda
2000 ₺'ye razer cobra wireless satıldı 1 2 ay önce indirimde. Yine benzer fiyata bulursan elin de küçükse onu al, kaçırma.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Selim
Attack shark x3 aldım amazondan gayet güzel. Hatta malzeme kalitesi delux m800prodan daha iyi. Başta caps basınca mouse kilitleniyordu firmware güncellemesi ile düzeldi. İçinden küçük USB çıkıyor dongle dediğimiz tak kullan. Ara ara 720+vergi oluyor 850 900 arası bir fiyata geliyor. Takip edebilirsin. Artık kablosuza taşımak lazım sistemi hadi bunların hiçbiri olmasa yine steelseries almazdım razer falan bakardım.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Attack shark x3 aldım amazondan gayet güzel. Hatta malzeme kalitesi delux m800prodan daha iyi. Başta caps basınca mouse kilitleniyordu firmware güncellemesi ile düzeldi. İçinden küçük USB çıkıyor dongle dediğimiz tak kullan. Ara ara 720+vergi oluyor 850 900 arası bir fiyata geliyor. Takip edebilirsin. Artık kablosuza taşımak lazım sistemi hadi bunların hiçbiri olmasa yine steelseries almazdım razer falan bakardım.
Heh güzel farkli ürün gördüm sonunda 1k fiyati var amazonda doğru mu ? Fps oyuncusuyum alinir mi

Örnekti o ya öyle inceliyordum aralarindan iyi olani alirim diyodum. Kablosuza geçmek gerekiyorsa kablosuz bisey bulmak şart

knk ben aldım dongle olmadan 4k hz kullanamıyorsun kablolu max 1000 hz destekliyor

bluetooth da var ama ben kullanmadım pc de bluethot yok diye
Bluetooth kullanmak daha mi iyi

Top Bottom