Neler Yeni

Mouse konusunu noktalıyorum.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Ne kadar istesemde çoğu kişiden öneri olan m3 4kyı alıp almamak arasında kalmıştım fakat 1300 TL'ye connectgameden alacağım site sıkıntılı densede güvenilir al diyen oldu. Herhalde o kadar önerildiğine göre boş mouse olamaz değil mi ? İlk defa kablosuz deneyimim olucak şunu anlamak istiyorum. Kutu içeriğinde dongle denilen bir şey var bunu kasaya ve mouse alicisinida dongleye takiyormusuz. Dongle ne işe yariyor donglesiz mouse çalışıyor sonuçta alıcısı var yani 4k donglem olmasa 4k hz kullanamayacakmiyim bi acıklık getirirseniz mutlu olucam. + Kutu içeriğinde başka bir şey yok sanirim dongleyi ilk defa duydum onun disinda (dongle),kutuda farkli bir arac gereç yoktur galiba

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Nasıl yani ne demek istedin hocam cümleni tam anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hyperx için konuştun sanırım. anladım şimdi. 240 hz monitörle 270 hz monitörde aynı olayı yaşıyordum. 144 denedim diye biliyorum ama 144 denemekle uğraşmayacağım. Az önce bi valo canlı yayınına baktım 240 hz eski bir mouse ile oyun oynuyordu çocuk ama mousesi 1k hz idi. bana gene akıcı gelmişti yani 240 hz bendede var 240 geç 270 kullandığım halde hoşuma gitmiyordu ki şu mouse olayını öğrenene kadar. Konu monitör değilmiş buna o kadar sevindim ki çünkü dp kablosu aldım hem 270 oc yapmak için hem dp daha iyi olduğu için.
Hocam sensöre bakıp bir mouseniniyi mi kötü mü olduğuna karar verilmez.

Top Bottom