Neler Yeni

Mouse konusunu noktalıyorum.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Ne kadar istesemde çoğu kişiden öneri olan m3 4kyı alıp almamak arasında kalmıştım fakat 1300 TL'ye connectgameden alacağım site sıkıntılı densede güvenilir al diyen oldu. Herhalde o kadar önerildiğine göre boş mouse olamaz değil mi ? İlk defa kablosuz deneyimim olucak şunu anlamak istiyorum. Kutu içeriğinde dongle denilen bir şey var bunu kasaya ve mouse alicisinida dongleye takiyormusuz. Dongle ne işe yariyor donglesiz mouse çalışıyor sonuçta alıcısı var yani 4k donglem olmasa 4k hz kullanamayacakmiyim bi acıklık getirirseniz mutlu olucam. + Kutu içeriğinde başka bir şey yok sanirim dongleyi ilk defa duydum onun disinda (dongle),kutuda farkli bir arac gereç yoktur galiba

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
Heh güzel farkli ürün gördüm sonunda 1k fiyati var amazonda doğru mu ? Fps oyuncusuyum alinir mi
1000hz 4ms bir gecikme değeri gözüküyor yazılımda fakat hissettiğim hiçbir gecikme yok. Her refleks testi yaptığımda hep aynı değeri alıyorum. Alıcıyı mouse yakın kasanın üst kısmına falan konumlandırmak lazım takılma gecikme olmaması için. Tek sıkıntı benim razerin skatezi erimiş buna geçtiğimde aşırı kaygan geldi mouse oyunda kontrol edemedim alismadigim için. :)

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
İşçilik ve kalite açısından çok daha önde bir mouse. Ayrıca 4k ile CPU kullanan bir şey. Eğer güzel bir işlemcin yoksa almanı hiç tavsiye etmem. 4K ile 1K arasındaki farkı zaten anlayacağınızı sanmıyorum. Ahım şahım bir değişim olmaz. Aşırı profesyonel bir fps oyuncusu falan değilseniz gereksiz zaten.
M3 4k alıp 2k hz kullanmak mantikli mi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
Heh güzel farkli ürün gördüm sonunda 1k fiyati var amazonda doğru mu ? Fps oyuncusuyum alinir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnekti o ya öyle inceliyordum aralarindan iyi olani alirim diyodum. Kablosuza geçmek gerekiyorsa kablosuz bisey bulmak şart

Bluetooth kullanmak daha mi iyi
Bluetooth muhtemelen daha çok gecikme yapar.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
1000hz 4ms bir gecikme değeri gözüküyor yazılımda fakat hissettiğim hiçbir gecikme yok. Her refleks testi yaptığımda hep aynı değeri alıyorum. Alıcıyı mouse yakın kasanın üst kısmına falan konumlandırmak lazım takılma gecikme olmaması için. Tek sıkıntı benim razerin skatezi erimiş buna geçtiğimde aşırı kaygan geldi mouse oyunda kontrol edemedim alismadigim için. :)
Benim kasa masada monitorun solunda ben sagda kaliyorum pc kullanirken alicin sorunu olmaz muhtemelen

Bluetooth muhtemelen daha çok gecikme yapar.
Peki şuan bu bahsedilen m3 4k alinabilecek bir fiyatta mi connectgameden imkanin olsa alirmisin ?

Benim kasa masada monitorun solunda ben sagda kaliyorum pc kullanirken alicin sorunu olmaz muhtemelen

Peki şuan bu bahsedilen m3 4k alinabilecek bir fiyatta mi connectgameden imkanin olsa alirmisin ?
4k islemci yiyosa ben alip 2k mi kullanicam veya kendime gore ayarlamam lazim muhtemelen

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim

4k islemci yiyosa ben alip 2k mi kullanicam veya kendime gore ayarlamam lazim muhtemelen
Kasanin üst USB kısmına tak hiçbir şey olmaz. Benim zaten alma imkanim vardı as x3 aldım daha jelatini açmadan bu M3 4k indirimi geldi. Alsam 2khz veya 1khz kullanmak zorunda kalacaktım yani 4khz olayından faydalanamayacaktım. Faydalanamayacaksam alıcı işi de mantıksız geldi yani alıcıyı alıp mouseun önüne koyacaksam kablosuzun ne mantığı var dedim laptop için. İçinden 1khz için ayrı dongle çıksa alabilirdim fakat şu sartlarda almam. Malzeme kalitesini bilmiyorum arkadaşlar bilir. Her ikisi de alınabilir burada boyut farkı 4khz farkı malzeme kalitesi mouse şekli gibi faktorlerde size en uygun olanını seçmeniz gerekir.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Kasanin üst USB kısmına tak hiçbir şey olmaz. Benim zaten alma imkanim vardı as x3 aldım daha jelatini açmadan bu M3 4k indirimi geldi. Alsam 2khz veya 1khz kullanmak zorunda kalacaktım yani 4khz olayından faydalanamayacaktım. Faydalanamayacaksam alıcı işi de mantıksız geldi yani alıcıyı alıp mouseun önüne koyacaksam kablosuzun ne mantığı var dedim laptop için. İçinden 1khz için ayrı dongle çıksa alabilirdim fakat şu sartlarda almam. Malzeme kalitesini bilmiyorum arkadaşlar bilir. Her ikisi de alınabilir burada boyut farkı 4khz farkı malzeme kalitesi mouse şekli gibi faktorlerde size en uygun olanını seçmeniz gerekir.
4k kullanacagim zaman dongle kullanmak zorundayim anladigim kadariyla. 2k hz icinde dongle lazim demi donglesiz 1k ustune cikilmiyor

Şimdi alasim var m3 4kyida indirimde kacmaz gibi duruyor paylasilan forumda cok kisi oneriyor

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
4k kullanacagim zaman dongle kullanmak zorundayim anladigim kadariyla. 2k hz icinde dongle lazim demi donglesiz 1k ustune cikilmiyor

Şimdi alasim var m3 4kyida indirimde kacmaz gibi duruyor paylasilan forumda cok kisi oneriyor
Hayır tek dongle var onu kullanacaksın istediğin gibi ayarla 1khz 2khz 4khz. Alınır hocam ben muhtemelen bunu almış olmasam onu almış olurdum boyut sebebiyle.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Yoyoto
Donglesi wireless degilse nasil baglanti yapiyosun dongleyi

Hyperx pulsefire haste baktim ips ve hz degeri sanirsam endgame ile eşit.
sensör her şey değildir buradaki cahillere bakmayın hocam.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Nasıl yani ne demek istedin hocam cümleni tam anlayamadım.

Hyperx için konuştun sanırım. anladım şimdi. 240 hz monitörle 270 hz monitörde aynı olayı yaşıyordum. 144 denedim diye biliyorum ama 144 denemekle uğraşmayacağım. Az önce bi valo canlı yayınına baktım 240 hz eski bir mouse ile oyun oynuyordu çocuk ama mousesi 1k hz idi. bana gene akıcı gelmişti yani 240 hz bendede var 240 geç 270 kullandığım halde hoşuma gitmiyordu ki şu mouse olayını öğrenene kadar. Konu monitör değilmiş buna o kadar sevindim ki çünkü dp kablosu aldım hem 270 oc yapmak için hem dp daha iyi olduğu için.

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet

Örnekti o ya öyle inceliyordum aralarindan iyi olani alirim diyodum. Kablosuza geçmek gerekiyorsa kablosuz bisey bulmak şart

Bluetooth kullanmak daha mi iyi
Bluetooth da galiba max 1000 yada 2000 vediyordu fps oyunlarında en iyi seçenek dongle ile ama geri kalan da farkı anlamazsın fps de de anlamazsın muhtemelen ama alınmış sonuçta

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Bluetooth da galiba max 1000 yada 2000 vediyordu fps oyunlarında en iyi seçenek dongle ile ama geri kalan da farkı anlamazsın fps de de anlamazsın muhtemelen ama alınmış sonuçta
Beni en çok rahatlatan şey mousenin kötü olmasından dolayı kötü oyun performansı yaşamak canımı sıkıyordu. 60 70 hzlik mouse ile oynadığım için zaten bu durumu yaşıyormuşum :d mousem gelsin bakalım 1k 2k hz ile oynadığımda fark ettirecekmi çok bence ettirir.

Top Bottom